Defanzivci Partizana naoštreni: Sa navijačima do pobede protiv Dunajske Strede

20.07.2021

09:50

0

Utakmica je na programu u četvrtak

Defanzivci Partizana naoštreni: Sa navijačima do pobede protiv Dunajske Strede
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana su novu takmičarsku sezonu otvorili ubedljivom pobedom nad Proleterom u Superligi Srbije. Sada ih očekuje duel sa Dunajskom Stredom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Spremni za duel sa Slovacima su defanzivci štoper, Siniša Saničanin i levi bek, Slobodan Urošević.

– O Dunajskoj Stredi znamo da su mlada i kvalitetna ekipa i da, naravno, treba da ih shvatimo maksimalno ozbiljno. Takođe, ulazimo u utakmicu kao favoriti i to moramo i da opravdamo, da budemo maksimalno fokusirani i disciplinovani, kako bismo došli do što pozitivnijeg rezultata. Igramo kod kuće, pred našim navijačima, koji će nam svakako biti dodatni vetar u leđa i pomoći nam da dođemo do pobede – kazao je Saničanin, a povratku publike raduje se Urošević.

– Dugo nismo igrali pred publikom i, iskreno, sa te strane, jedva čekamo da izađemo na teren. Videli ste koliko nas je ta energija nosila. Biće, naravno, teška utakmica, jer se o protivniku ne zna mnogo. Mlada su ekipa, nepredvidiva i stoga moramo biti maksimalno oprezni, ali i igrati našu igru. Raduje nas i što će na “Dečijoj tribini” biti dece na stadionu i to je još jedan od motiva da damo sve od sebe, da ugođaj bude potpun – zaključio je Urošević.

Utakmica je na programu u četvrtak, sa početkom u 21 čas.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike