Englezi ne razmišljaju o meču sa orlovima! Zvezde se igrale na treningu, problemi su brojni, ali je osmeh tu! (GALERIJA)

12.06.2024

12:38

0

Autor: A. S.

Rasterećeni od samog starta

Englezi ne razmišljaju o meču sa orlovima! Zvezde se igrale na treningu, problemi su brojni, ali je osmeh tu! (GALERIJA)
Copyright Tanjug/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Fudbaleri Srbije juče su stigli u Nemačku, gde ih od petka očekuje Evropsko prvenstvo, a prvi meč je već na programu u nedelju. Rival orlovima je ekipa Engleske, koja važi za prvog favorita na turniru, ali je poljuljana raznim dešavanjima.

Geret Sautgejt je rotirao igrače, na spisku između ostalog nema Bena Vajta, Markusa Rašforda i Džeka Griliša, ali je selektor Gordih albiona spreman da radi sa igračima koji će biti posvećeni ekipi.

Međutim, ako je suditi prema kadrovima sa prvog treninga u Nemačkoj, Englezi su prilično lagodno ušli u čitavu priču, kao da nisu suočeni sa brojnim problemima. Od ranije je poznato da Luk Šo neće igrati na prvoj utakmici na šampionatu, a u međuvremenu se pojavila informacija da će i Džon Stouns biti van tima.

Tako su na prvom treningu po sletanju, Hari Kejn i Kirijan Tripije igrali nožni tenis protiv Kajla Vokera i Džona Stonsa, dok je selektor poslužio kao sudija. Mnogo šale i zabave, pa je pitanje da li su i kako doživeli početak Evropskog prvenstva i Srbiju kao prvog rivala.

 

Takođe, treningu je prisustvovao i veliki broj navijača, koji su se čak u jednom trenutku pojavili na terenu kako bi se fotografisali sa igračima, pa je sve to izgledalo kao na treningu pred prijateljsku utakmicu, u sjajnom raspoloženju i dobroj zabavi.

Evropsko prvenstvo počinje u petak duelom Nemačke i Škotske, a Srbija će u nedelju od 21 sat igrati sa Engleskom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike