Orlovi stigli u Nemačku: A ispred hotela euforija, zastave, ovacije... (FOTO/VIDEO)

11.06.2024

20:23

0

Autor: D. N.

Na startu će selekcija Dragana Stojkovića Piksija imati najteži test

Orlovi stigli u Nemačku: A ispred hotela euforija, zastave, ovacije... (FOTO/VIDEO)
Copyright MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije sletela je u Minhen, tri dana pred početak Evropskog prvenstva koje će se održati u Nemačkoj, a pet dana pre prve utakmice na turniru protiv Engleske.

Ekspedicija Orlova predvođena selektorom Draganom Stojkovićem sletela je u Minhen oko 19:30 i odmah se autobusom uputila u bavarski grad Augzburg i "Maksimilijan" hotel koji će im biti baza tokom grupne faze.

Kada su stigli do hotela, dočekali su ih i navijači, sa zastavama i dresovima. Ovacijama su pozdravljeni Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, selektor Stojković...

U hotelu će, za razliku od Katara, boraviti samo fudbaleri i stručni štab na čelu sa selektorom Stojkovićem, kao i predsednik Dragan Džajić, generalni sekretar Jovan Šurbatović i direktor sportskog sektora Miroslav Tanjga.

Već sutra Srbija će odraditi prvi trening.

U grupi C rivali Srbije će biti Engleska u Gelzenkirhenu (16. jun, 21.00), a zatim slede dve utakmice u Minhenu - Slovenija (20. jun, 15.00) i Danska (25. jun, 21.00).

U osminu finala će sigurno dve prvoplasirane selekcije iz grupe, dok će treća proći dalje ako bude među četiri najbolje trećeplasirane iz šest grupa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike