Grobari zovu na protest! Za slobodan Partizan, protiv okupatorske uprave (VIDEO)

11.06.2024

18:47

0

Autor: D. N.

Bojkot utakmica u Humskoj već odavno traje i ovo je nastavak

Grobari zovu na protest! Za slobodan Partizan, protiv okupatorske uprave (VIDEO)
Copyright MN Press

Navijači Partizana nastavljaju borbu protiv čelnika fudbalskog kluba, Milorada Vučelića i Miloša Vazure. Bojkot utakmica u Humskoj traje već duže vreme, a sada će biti organizovan i protest.

Skup Grobara pod nazivom "Za slobodan Partizan", planiran je za nedelju u Beogradu, a povodom toga izdato je i saopštenje.

- Navijači Partizana, vreme je! Okupatorska uprava Fudbalskog kluba Partizan ovih dana pokušava da izvrši kozmetička pomeranja u Upravnom odboru i na mestu trenera i na taj način, stvarajući lažnu sliku o nekakvim promenama, baca prašinu u oči svim navijačima.

Nakon objavljivanja Apela za spas Partizana i velikog broja prikupljenih potpisa, vreme je za sledeći korak u ovoj borbi.

U nedelju, 16. juna, sa početkom u 16 časova, kod Terazijske česme će se održati protestni skup "Za slobodan Partizan!".

Pozivamo sve one koji crno-belu boju nose u srcu i kojima je stalo do budućnosti Fudbalskog kluba Partizan da nam se pridruže kako bismo zajedno - jasno i glasno - poslali poruku da je vreme da se stavi tačka na okupaciju kluba od strane Miloša Vazure, Milorada Vučelića i ostalih saučesnika!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

U nedelju se piše istorija - učestvujmo u njoj zajedno! Svaki čovek nam je potreban. Za pobede, za miran san, za slobodan Partizan - piše u saopštenju navijača.

Podsetimo, na klupi će u narednom periodu sedeti Aleksandar Stanojević, umesto Alberta Nađa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike