Čuka zove navijače na brdo: Treba nam vetar u leđa za ulazak u istoriju

20.07.2021

18:57

0

Kapiten Marko Docić očekuje dva teška meča sa Sumgaitom iz Azerbejdžana

Čuka zove navijače na brdo: Treba nam vetar u leđa za ulazak u istoriju
Copyright MN PRESS

Član stručnog štaba Čukaričkog Pavle Delibašić izjavio je da se nada da će se tim napraviti korak ka trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, gde će ih, ukoliko savladaju azerbejdžanskog predstavnika, sačekati pobednik meča Hamarbi – Maribor.

Čukarički će biti prvi srpski klub koji će odigrati meč u Ligi konferencija, pošto će Brđani sutra od 20 sati na stadionu na Banovom brdu u okviru drugog kola novoformiranog takmičenja ugostiti azerbejdžanski Sumgait.

– Očekujemo veliku podršku navijača i nadamo se da bismo pred punim tribinama mogli da napravimo korak ka trećem kolu, a ambicije kluba ove sezone su i nešto veće. Pokušaćemo da se plasiramo i u grupnu fazu, ali prvo razmišljamo samo o duelima protiv Sumgaita. Kadrovska situacija u našem timu je odlična, čak smo na slatkim mukama, s obzirom da imamo po dva igrača u konkurenciji za svaku poziciju – rekao je Delibašić za klupski sajt.

Kapiten Čukaričkog Marko Docić istakao je da treme sigurno neće biti kad počne utakmica protiv azerbejdžanskog predstavnika.

Pročitajte još

– Pred nama su veoma teške utakmice, prvo sutrašnja, a potom i ona u Azerbejdžanu. Rival je veoma disciplinovana ekipa koja se organizovano brani, sa pet igrača u poslednjoj liniji i veoma brzim igračima opasnim u kontrama. Sa nestrpljenjem očekujem da izađemo na teren. Biće nam potrebna podrška sa tribina i zbog toga pozivam sve ljubitelje fudbala da nam daju vetar u leđa sa tribina na našem Banovom brdu. Nadam se istorijskom uspehu, a to je plasman u treće kolo. To bi bio jedan od najvećih rezultata u novijoj klupskoj istoriji. Smatram da je prednost što igramo prvu utakmicu kod kuće i ukoliko ostvarimo pozitivan rezultat na svom terenu, može da nam bude neuporedivo lakše u revanšu – kazao je Docić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike