Saslušan Nikola Petković! Izneo je svoje viđenje sukoba sa dečakom, predložena zabrana prilaska!

07.06.2024

15:00

0

Autor: G. F.

Nekadašnji as Crvene zvezde pojavio se danas u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu

Saslušan Nikola Petković! Izneo je svoje viđenje sukoba sa dečakom, predložena zabrana prilaska!
Copyright MN Press

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković nedavno je dospeo u žižu javnosti zbog sukoba sa košarkašem Nemanjom Bjelicom, a pre nekoliko dana ponovo je bio učesnik ružnog događaja.

Zbog sumnje da je pretio dečaku iz osnovne škole koji se ranije sukobio sa njegovim sinom, saslušan je danas u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako su nadležni ocenili, postoje osnovi sumnje da je Petković 30. 5. 2024. godine nakon sukoba dve grupe osnovaca na teritoriji opštine Savski venac, u blizini Autokomande, uočio oštećenog dečaka, sustigao ga, a zatim mu izrekao pretnje koje su se odnosile na njega i njegovu porodicu, rekavši mu da će ga „naći i ubiti kada napuni 18 godina, njegovog oca i majku", kao i da će mu „j....i brata ili sestru". Nakon tog događaja dežurni javni tužilac mu je 05.06.2024. godine odredio zadržavanje u trajanju od 48 časova prema.

Budući da Petković ima uredno prijavljeno prebivalište, da je izneo je odbranu i neosuđivan je, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da mu se izrekne mera bezbednosti zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenim.

Tužilaštvo će u dokaznom postupku u kratkom roku ispitati oštećenog i svedoke događaja, narediće eventualno neophodna veštačenja, prikupiti obaveštenja i sprovesti sve druge neophodne radnje, nakon čega će biti doneta odluka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike