Petković sada pretio i dečaku i to jezivo! Posle napada makazama na Bjelicu, bivši fudbaler ponovo divlja

06.06.2024

09:18

0

Autor: 24sedam

Biće saslušan u narednih 48 sati, pošto mu ovo nažalost nije prvi put

Petković sada pretio i dečaku i to jezivo! Posle napada makazama na Bjelicu, bivši fudbaler ponovo divlja
Copyright MN Press

Nikola Petković se opet ponašao nasilnički. Posle pretnji i napada makazama na Nemanju Bjelicu pojavila se vest o novom skandalu bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

Kako prenosi Blic, 30. maja ove godine na Savskom vencu nakon što su se sukobile dve grupe osnovaca Petković je na mestu događaja dečaku izrekao niz uvreda i jezivih pretnji koje su se odnosile na njega i njegovu porodicu.

- "Naći ću te i ubiti. Kada budeš punoletan naći ću te i ubiti, tvog oca i majku, je***u ti sestru ili brata". Na taj način vređao je dostojanstvo čoveka - kažu iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Takođe se navodi i da će biti saslušan u naredna 48 sata.

Podsetimo, napad na bivšeg košarkaša datira od pre nekoliko meseci. Tada je Petković u jednoj beogradskoj igraonici prišao Bjelici i izvređao ga.

- Gde si Indijanac, je***u ti porodicu, decu, ženu i tebe. Uzeću ti pare i iseliti u Prigrevicu - rekao mu je tada, prema navodima medija.

Bjelica je tada pokušao da smiri situaciju, ali se Petković ni tada nije zaustavio. U jednom trenutku je uzeo i makaze i pretio mu da će da ga izbode.

Kasnije je Petković sve negirao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike