Grobari podržali apel igrača: Da očistimo klub od parazita!

29.05.2024

11:25

0

Autor: A. S.

Podigla se prava bura u Humskoj

Grobari podržali apel igrača: Da očistimo klub od parazita!
Stadion Partizana - Copyright 24sedam/Dušan Nikolić

Još jednu sezonu fudbaleri Partizana završili su bez trofeja. Navijači crno-belih razočarani su dešavanjima u Humskoj, ali su uključeni u dešavanja voljenog kluba.

Reakcija navijača na stanje u Partizanu

Udruženje bivših igrača, trenera i sportskih radnika Partizana oglasilo se saopštenjem, kojim pozivaju na promenu uprave tog fudbalskog kluba, a u međuvremenu, isto su podržali i navijači crno-belih.

- Peta godina bez ijednog osvojenog trofeja, jedva zadržana druga pozicija na prvenstvenoj tabeli, sablasno prazan stadion na utakmicama na kojima nije bio besplatan ulaz – ljudima sa minimumom obraza i časti bi takve stvari predstavljale jasan signal da neke stvari ne rade kako treba.

Jasno je da i dalje ti signali ne dopiru to uzurpatora fudbalskog kluba Partizan, koji ODGOVORNOST ne osećaju ni najmanje. Ipak, sva je prilika da će im neke stvari u bliskoj budućnosti biti jasnije.

Pasivan otpor u vidu bojkota, koji je od početka protekle sezone na snazi, nije u potpunosti doneo željene rezultate. Imajući to u vidu, vreme je da se borba protiv uprave dodatno radikalizuje.

Južna tribina u potpunosti podržava apel nekadašnjih igrača FK Partizan koji za cilj ima konačno čišćenje našeg kluba od parazita iz uprave, i poziva sve one koji još uvek nisu potpisali apel, a ostavili su trag u crno-belom dresu, da to urade, jer je ovo poslednja prilika za spas fudbalskog kluba Partizan.

Podrška apelu bivših igrača i dalji koraci

Da bi ovaj apel doneo željeni efekat, potrebno je da svaki pojedinac kome je stalo do Partizana učestvuje u ovoj borbi, jer ćemo samo na taj način uspeti da ostvarimo ono za šta se, na ovaj ili onaj način, borimo već godinama, a to je slobodan Partizan bez Milorada Vučelića, Miloša Vazure i ostalih članova uprave. Njihov kraj se nazire, a najveća garancija da je taj trenutak blizu biće jedinstveno delovanje svih navijača Partizana.

Kako bi to i dokazali, kao što rekosmo gore, potrebno je da se uključe svi oni kojima Partizan nešto znači a ogorčeni su na trenutno stanje u klubu. Kako bismo to omogućili, predstavljamo vam platformu putem koje možete podržati apel u onlajn obliku, a blagovremeno ćemo obavestiti javnost gde i kako će imati prilike da svoj potpis daju i fizički. Link za pristup onlajn peticiji: https://partizan.net/peticija

Takođe pozivamo sve bivše i sadašnje sportiste iz drugih sekcija našeg sportskog društva kao i javne ličnosti koje se na bilo koji način vezuju za Partizan, da podrže apel i uključe se u akciju, a mi ćemo zajedno sa potpisnicima apela obavestiti javnost o daljim koracima u narednim danima.

Grobari Jug! Za slobodan Partizan. Do konačne pobede! - navodi se u saopštenju navijača crno belih, Grobari Jug.

Takođe, nakon saopštenja bivših igrača Partizana, oglasio se i klub koji je naveo da su iznete brojne neistine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike