Petković negirao napad na Bjelicu! Evo šta tužilaštvo kaže!

05.02.2024

14:00

0

Autor: 24sedam

Incident se dogodio u dečijoj igraonici - skandal

Petković negirao napad na Bjelicu! Evo šta tužilaštvo kaže!
Copyright MN Press

Bivši fudbaler Nikola Petković saslušan je povodom napada na Nemanju Bjelicu, do koga je došlo u jednoj beogradskoj igraonici za decu.

Kako prenose mediji, Petković je košarkašu pretio makazama, i tom prilikom izneo niz uvreda, pa se o čitavom slučaju nakon saslušanja oglasilo Prvo osnovno javno tužilaštvo.

Osumnjičeni bivši fudbaler je negirao navode krivične prijave.

- Prilikom saslušanja pred javnim tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičeni N.P. je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu, kojom prilikom je negirao navode krivične prijave, nakon čega je podnet predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, sudiji za prethodni postupak za određivanje pritvora prema osumnjičenom N.P., jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke - saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštvau Beogradu.

U nastavku postupka, tužilaštvo će ispitati oštećenog N.B., kao i druge potencijalne svedoke, pribaviti snimke sa sigurnosnih kamera, a nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja, biti doneta odluka o daljem postupanju.

U saopštenju se navodi da je do napada došlo 3. februara, u subotu, u tržnom centru Galerija. N.P. je najpre verbalno napao, a potom i sa makazama u ruci uputio pretnje oštećenom N.B. Tom prilikom, pretnje nije uputio samo košarkašu, već i članovima njegove porodice.

- Protiv osumnjičenog N.P. od starne PS Savski venac podneta je krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti - dodaje se u saopštenju i podseća da je istog dana, tužilaštvo N. P. odredilo zadržavanje u trajanju od 48 sati, posle kog je sproveden na saslušanje u tužilaštvo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike