Arsenal ne igra Evropu, samo nervira svoje navijače, ali dovodi reprezentativca Engleske

21.07.2021

09:51 >> 10:20

0

Nemaju rezultate, imaju pare

Arsenal ne igra Evropu, samo nervira svoje navijače, ali dovodi reprezentativca Engleske
Copyright Profimedia

Ljubiteljima Premijer lige dovoljno je reći samo jednu reč: Arsenal. Čim se ona kaže, jasno je svima da se govori o frustrirajućem padu slavnog kluba i tavorenju u prosečnosti, dok je u i te kako živom sećanju vreme kada je bio sila.

Ove godine neće igrati Evropu, ali u nečemu je u prednosti u odnosu na rivale: ima novca. “Tobdžije” sada napadača dovode iz evropskog prvaka Čelsija u pripremama za novu sezonu. U pitanju je 23-godišnji povremeni reprezentativac Engleske Tami Abraham.

Tomas Tuhel ga nema u planovima, a Mikel Arteta se nada da će Abraham prvo doći na pozajmicu. Kako pišu Englezi, Arsenal je sada prvi favorit da ga dovede, iako ga traže drugi klubovi.

Među zainteresovanima su i Totenhem, jedan od najbogatijih klubova sveta, kao i Vest Hem, jedno od najprijatnijih iznenađenja prošle sezone.

San piše da je Čelsi spreman da pusti Abrahama u Arsenal, ali ako se “gunersi” obavežu da će ga na kraju sezone kupiti za 40 miliona funti (46,3 miliona evra).

U prilog ovom transferu ide i priča da je Abraham veliki navijač Arsenala i da mu je uzor bio legenda kluba Tjeri Anri.

Totenhemu i Vest Hemu je problem obeštećenje, jer im je 40 miliona previše. Vest Hem je navodno nudio 30 miliona.

Arsenal bi preuzeo veliki deo Abrahamove plate, a možda i kompletnu. To će pomoći kasi Čelsija sa oko 80.000 funti nedeljno, odnosno što će svakako doprineti lakšem ostvarivanju planova “plavaca”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike