Flik se vraća sa letovanja i onda počinje posao u Barsi! Videćemo koga će da otpiše, nekoliko imena u opticaju

06.06.2024

06:48

0

Autor: D. N.

Ne zna se ni kada će da bude prozivka

Flik se vraća sa letovanja i onda počinje posao u Barsi! Videćemo koga će da otpiše, nekoliko imena u opticaju
Copyright Tanjug/AP Photo/Martin Meissner, File

Hansi Flik je imenovan za novog trenera Barselone, ali će početi da radi u ponedeljak. Do tada će sa porodicom da odmara na Balearima i kako prenosi dnevnik As, od naredne nedelje kreće da radi. Najvažnija aktivnost će mu biti sastanak sa sportskim direktorom Dekom, a tema je predstojeći prelazni rok.

Prvo će se pričati o statusu kapitena Serhija Roberta, i prema navodima medija u Španiji bliži je odlasku nego ostanku na "Nou Kampu".

Razgovaraće se i o Frenkiju de Jongu i Ronaldu Arauhu o kojima se pričalo da su na izlaznim vratima kluba, ali je to važilo za Ćavija Ernandeza. Ostaje da se vidi šta će Flik da odluči.

Takođe se spekuliše o povratku Erika Garsije i Hulijana Arauha sa pozajmica, iz Đirone, odnosno Las Palmasa.

Ono što se još ne zna, je kada će Flik okupiti ekipu odnosno igrače na koje može da računa pošto uskoro počinju Evropsko prvenstvo i Kopa Amerika. Za sada samo trojica imaju obaveze u reprezentacijama, pa se spekuliše da su mogući termini protzivke, 8, 9. i 10. jul.

Podsetimo, Barselona je sezonu za nama završila na drugom mestu, iza Reala, sa deset bodova manje. U Ligi šampiona, u četvrtfinalu bolji je bio Pari Sen Žermen.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike