Barselona ga izradila, ali novi posao ga već čeka! Ćavi pregovara sa engleskim velikanom!

26.05.2024

14:04

0

Autor: G. F.

Iako zvanično još imaju trenera, čelnici kluba krenuli po Španca

Barselona ga izradila, ali novi posao ga već čeka! Ćavi pregovara sa engleskim velikanom!
Ćavi Ernandez - Copyright Profimedia

Izgleda da je pred nama jedan od onih prelaznih rokova o kojima će se pričati.

A kako sada stvari stoje u centru pažnje biće trenerska vrteška. Znamo da je Vinsent Kompani nasledio Tomasa Tuhela na klupi Bajerna, znamo da je Arne Slot stigao u Liverpul umesto Jirgena Klopa...

Možemo da naslutimo i da će Mančester junajted smeniti Erika ten Haga, kao i da ista sudbina čeka Maurisija Poketina u Čelsiju. Posle najnovijih vesti koje se tiču kluba sa Stamford Bridža, jasno je da su čelnici kluba već precrtali Argentinca i krenuli po novog menadžera.

Ni manje, ni više, nego po dosadašnjeg trenera Barselone, kog su gazde katalonskog kluba izradile za kratko vreme, Ćavija Ernandeza.

Kako javljaju strani mediji kontakt na relaciji Čelsi-Ćavi je već uspostavljen i započeti su pregovori. Nema dileme da bi ovo bio veliki posao za londonski klub, kao i veliki izazova za sjajnog Španca.

 

 

Pitanje je samo hoće li mu potencijalne nove gazde dati vremena da napravi posao kakav želi sa ekipom, ili će i on kao brojni prethodnici veoma brzo postati bivši, što polako postaje tradicija u Čelsiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike