Orlovi se polako kompletiraju: Stigli su "Italijani", zna se kada se putuje u Austriju (FOTO GALERIJA)

01.06.2024

19:22

0

Autor: D. N.

Još nekoliko dana i svi će da budu na raspolaganju selektoru Stojkoviću

Orlovi se polako kompletiraju: Stigli su "Italijani", zna se kada se putuje u Austriju (FOTO GALERIJA)
Copyright MN Press

Fubdbalska reprezentcija Srbije će u utorak odigrati test utakmicu u Austriji, a četiri dana kasnije i u Švedskoj. Zatim sledi povratak u Srbiju na kratko, a onda i put u Nemačku, pošto je za 16. jun zakazan prvi meč na Evropskom prvenstvu, sa Engleskom.

I dok se sve ovo ne desi, ekipa selektora Dragana Stojkovića Piksija trenira u Staroj Pazovi. Mada ekipa još nije u potpunosti kompletirana. To je uostalom i objašnjeno na konferenciji za medije.

- Već 1. juna (danas) će stići Vlahović, Kostić, Ilić i Samardžić, pa Mitrović, Milinković-Savić i Živković, pa na kraju Jović i Milenković.

Jović je sa ekipom Milana u Australiji, pa se vraća 3. juna. Videćemo da li će doći direktno u Beč ili prvo u Beograd - kazao je juče Stojković.

Možete i da pogledate u galeriji kako je izgledao današnji trening, pošto su se priključili fudbaleri koji igraju u Italiji, Dušan Vlahović, Filip Kostić, Ivan Ilić i Lazar Samardžić.

Kako je potvrđeno na sajtu FSS put za Beč je planiran u ponedeljak, a današnji trening ispratili su i direktori u Savezu Nenad Bjeković, Stevan Stojanović i Miroslav Tanjga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike