Bomba je spremna za aktivaciju! Zna se kada će Real predstaviti Mbapea!

29.05.2024

22:13

0

Autor: A. Š.

U pitanju su dani od ozvaničenja jednog od najvećih fudbalskih transfera

Bomba je spremna za aktivaciju! Zna se kada će Real predstaviti Mbapea!
Kilijan Mbape - Copyright Profimedia

Pomirio se Pari Sen Žermen sa gubitkom prve zvezde tima. Nisu, istini za volju, na „Parku prinčeva“ ni imali drugu mogućnost, ali su i u situaciji kada su dovedeni pred svršen čin napravili gest kojim su potvrdili da su postali jedan od najvećih klubova na svetu.

Još pre nekoliko meseci Mbape je obavestio čelnike „svetaca“ da će ovog leta promeniti sredinu, što je imao pravo po slovu ugovora potpisanog prošle godine, a tada je postalo izvesno i da će njegova naredna destinacija biti Real Madrid.

Iako iz Kilijanovog i okruženja bliskog „kraljevskom klubu“ nema ni najmanje naznake da je posao završen, javna je tajna da dve strane već nedeljama imaju usmeni dogovor i da se samo čeka trenutak kada će jedan od najvećih fudbalskih transfera biti ozvaničen. A deluje da su u pitanu dani…

Uticajni transfer guru Fabricio Romano podsetio je na nedavnu izjavu francuskog reprezentativca da će u narednih nekoliko dana biti poznato gde nastavlja karijeru, pre nego što je otkrio da je PSŽ dozvolio Mbapeu da se ta formalnost završi pre zvaničnog isteka njihovog ugovora.

- Real je sve pripremio, ali neće ulaziti u detalje dok se ne završi finale Lige šampiona jer je trenutno pun fokus svih u klubu na Vembliju i utakmici sa Borusijom iz Dortmunda. Interni dogovor sa Mbapeom postoji, a iako je Kilijan pod ugovorom sa PSŽ-om do poslednjeg dana juna, „sveci“ su dali zeleno svetlo da se pre njegovog isteka, a pre početka EP, transfer objavi – kazao je Romano.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike