Evropsko prvenstvo je sve bliže, ovo su trenutne prognoze! Srbija favorit u samo jednom meču!

29.05.2024

13:15

0

Autor: G. F.

Nadamo se da će naši fudbaleri pokazati više od onog što im predviđaju

Evropsko prvenstvo je sve bliže, ovo su trenutne prognoze! Srbija favorit u samo jednom meču!
Fudbalska reprezentacija Srbije - Copyright MN Press

Ulazimo u poslednje dane pred početak Evropskog prvenstva, prvog od 2000. godine na kom ćemo moći da navijamo i za naše fudbalere.

Svi se nadamo da će njihov nastup na Euru potrajati što duže, ali ako je suditi po prognozama - biće to veoma težak posao. Neki će reći i nemoguća misija, ali smo se nebrojeno puta uverili da naši fudbaleri umeju, pa čak i vole kada su u takvoj ulozi.

Fudbalski statističari smatraju da će Srbija u grupnoj fazi biti u podređenoj ulozi na utakmicama sa Engleskom i Danskom, ali i da će imati ulogu favorita kada im rivali budu Slovenci. Englezi i Danci su viđeni za prva dva mesta u našoj grupi, dok se Piksijevim "orlovima" dodeljuje treće mesto, koje bi moglo da im obezbedi prolaz u narednu fazu EP.

Bio bi to zapravo jedan veliki korak za našu fudbalsku reprezentaciju, a predviđanja kažu da bi u osmini finala rival trebalo da bude Nemačka ili Belgija, u zavisnosti od rezultata koje ostvare.

S tim što se ne sme zaboraviti da je sve to sport i da su iznenađenja veoma moguć, pa čak i izvesna. Nadamo se da će biti prijatna...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike