Milunović napustio Zvezdu: Moje srce je na Marakani, ovde sam proveo najlepši deo karijere!

26.05.2024

10:01

0

Kraj jedne ere

Milunović napustio Zvezdu: Moje srce je na Marakani, ovde sam proveo najlepši deo karijere!
Copyright MN Press

Sinoć se od Crvene zvezde oprostio iskusni štoper Nemanja Milunović (34) koji je sa mnogo emocija to doživeo. Defanzivac iz Čačka napustio je crveno-bele drugi put u karijeri, a ukupno je za klub iz Ljutice Bogdana odigrao 125 utakmica.

- Ne znam šta da kažem, knedla mi stoji u grlu... Ipak, lepo se završava moja priča sa Crvenom zvezdom, sa medaljom na grudima. Proslavljam titulu, duplu krunu ovde sa mojom porodicom, sa zvezdašima. Samo onaj ko je prošao ovo što sam ja u Zvezdi može da razume kakav je ovo osećaj. Hvala Bogu na svemu, mojoj porodici, Zvezdi, predivnim navijačima. Ceo dan ne mogu da se fokusiram na utakmicu, razmišljam o četiri i po godine provedene ovde. Pravim retrospektivu u glavi i prisećam se svega. Bilo je tu mnogo lepih trenutaka, dupih kruna i volim da citiram onu pesmu - "Godine prolaze moje". E pa, 31. maja punim 35 godina, isto onoliko koliko i Zvezda ima titula, tako da mom voljenom klubu želim da prati ritam mojih godina - rekao je Milunović.

crvenazvezdafk.com
Nemanja Milunović

 

 Nemanja će zauvek biti uz Crvenu zvezdu.

 
- Pratiću Zvezdu uvek, naravno. Ko god jedan dan provede ovde, vidi koliko je Zvezda moćna i zavoli je još više. Najlepši deo moje karijere... Osvojio sam trofej u mojoj državi, mom klubu, predstavljao Zvezdu, šta više reći. Nedostajaće mi igrači i navijači. Sad kad sam ulazio na teren mi se vratio onaj osećaj kao kad sam prvi put izašao na Marakanu. Bukvalno su mi se noge stisle. Hvala Zvezdi i najboljim navijačima na svetu na godinama podrške - naglasio je on.

Pored Crvene zvezde, Milunović je nastupao i za Borac Čačak, lučansku Mladost, BATE Borisov i Alanju. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 4 utakmice.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike