Dačić se sastao sa Džajićem i Stojkovićem! Bezbednost na EP je od najvećeg značaja za dobre rezultate!

20.05.2024

14:36

0

Izuzetno koristan sastanak na relaciji MUP - FSS

Dačić se sastao sa Džajićem i Stojkovićem! Bezbednost na EP je od najvećeg značaja za dobre rezultate!
Sastanak MUP i FSS - Copyright TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ/ nr

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa delegacijom Fudbalskog saveza Srbije (FSS), koju su predvodili predsednik FSS Dragan Džajić i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković, saopšteno je iz MUP Srbije.

U saopštenju se navodi da je Dačić sa delegacijom FSS razgovarao o bezbednosnom aspektu priprema za učešće reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

- Ministar Dačić je istakao punu posvećenost Ministarstva unutrašnjih poslova u preduzimanju svih neophodnih mera, kako bi se, u zajedničkoj koordinaciji sa FSS, ispunili svi uslovi za bezbedno učešće reprezentacije na predstojećem prvenstvu - navodi se u saopštenju.

Predsednik FSS Dragan Džajić je zahvalio ministru Dačiću na prijemu i naglasio da je prioritet obezbediti punu bezbednost srpske reprezentacije, kako bi njihovo učešće na EP proteklo u mirnoj i sportskoj atmosferi.

- Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković je izrazio zadovoljstvo zbog ostvarene uspešne saradnje sa Ministarstvom unutrašnjih poslova u prethodnom periodu, dodajući da je učešće reprezentacije Srbije na EP izazov u svakom smislu, te da im je svaki vid podrške od velikog značaja, u cilju ostvarenja što boljih rezultata - zaključuje se u saopštenju MUP Srbije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike