Zvezda napada duplu krunu, Milojević hvali Vojvodinu i poručuje: Spremni smo na sve, pa i na penale!

20.05.2024

13:27

0

Autor: G. F.

Trener srpskog šampiona naglasio da se raduje utakmici na novom stadionu u Loznici

Zvezda napada duplu krunu, Milojević hvali Vojvodinu i poručuje: Spremni smo na sve, pa i na penale!
Vladan Milojević - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine u Loznici igraju (utorak, 20.15) meč finala Kupa Srbije.

Za beogradske crveno-bele to je prilika da osvoje duplu krunu, a menadžer Vladan Milojević deluje potpuno mirno pred borbu za trofej.

- Očekujem dobru atmosferu. Imam informacije da je Lagator lep stadion, kao i da je teren dobar - izjavio je danas trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pa izneo niz pohvala na račun trenera Vojvodine Božidara Bandovića.

- Lično znam gospodina Bandovića, reč je o dobrom treneru, profesionalcu. Dosta toga dobrog je doneo Vojvodini, što pokazuju i rezultati - rekao je Milojević, preneo je zvanični sajt kluba.

Strateg crveno-belih govorio je i o nekadašnjim fudbalerima Zvezde, koji sada nastupaju za Vojvodinu.

- Radi se o igračima koji su ostavili trag u Crvenoj zvezdi, svako na svoj način. Oni će sigurno igrati za svoj klub. Vojvodina ima odlične pojedince, u poslednje vreme igraju zaista dobro, u odličnom su momentumu. Moramo da obratimo pažnju na Vojvodinu kao celinu, a ne samo na pojedince - dodao je trener Crvene zvezde.

Kada je u pitanju protivnička ekipa, Milojević ima samo lepe reči.

- Igraju dobro, kompaktno, imaju svoje mehanizme. Vojvodina ne može nikad da se gleda kroz pojedince, uvek mora da se posmatra kao tim. Obratićemo pažnju na ekipu, a određeni igrač se uvek istakne - istakao je trener Zvezde.

Milojević je otkrio da je njegov tim spreman za sve situacije uoči finala Kupa Srbije.

- Pred nama je finale Kupa Srbije, bićemo pripremljeni za sve situacije, pa i jedanaesterce - dodao je Milojević i naglasio zadovoljstvo zbog novih stadiona u Srbiji:

- Sjajno je što možemo da se pohvalimo novim stadionima u Loznici, Zaječaru i Leskovcu, svaka čast na tome državi i Fudbalskom savezu Srbije. Biće nam čast da igramo na tako lepom zdanju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike