Partizanovo dete se zaigralo protiv Slovaka: Šefe, hvala ti na podršci i strpljenju!

23.07.2021

14:00 >> 14:27

0

Nemanja Jović na evropskom debiju pokazao koliko je veliki talenat

Partizanovo dete se zaigralo protiv Slovaka: Šefe, hvala ti na podršci i strpljenju!
Copyright Aleksandar Stanojević, Nemanja Jović/MN Press

Mada je većina navijača napustila Humsku ubeđena da je i utakmica protiv slovačke ekipe dala još jedan dokaz da je Nemanja Jović velika budućnost Partizana, ipak je ostao osećaj da mu je ono zalamanje protivnika na startu drugog poluvremena bilo višak u nastupu.

Mladi napadač morao je u 50. minutu da završi sam akciju posle jednog driblinga, umesto što je nastavio da baca Slovake i na kraju proigrao Pantića, čija pozicija za šut nije bila tako izgledna. Jović se u izjavi za sajt Partizana zahvalio treneru Stanojeviću što je pokazao razumevanje za njegov potez više:

Nemanja Jović/MN Press

– Pre svega, čestitam na pobedi momcima koji su od prvog momenta ušli dobro i agresivno u igru. Čestitam ujedno i stručnom štabu i upravi na našoj prvoj pobedi na stadionu i dobrom startu čitave sezone. Krivo mi je, sa druge strane, zbog mnogo propuštenih šansi, jer je moglo da bude mnogo ubedljivije, kako bismo rasterećenije otišli za Slovačku. Što se mene lično tiče, jako mi je krivo što nisam postigao gol i zahvaljujem se šefu Stanojeviću na rečima podrške i strpljenju koje ima za mene. Nadam se da ću se iskupiti u revanšu. Prvi put igram na našem stadionu, pred našim navijačima i zaista je osećaj fantastičan kad je stadion pun. Naravno, nije pun kapacitet bio moguć, ali je za mene ovo bilo nešto posebno! Zaista želim da igram što više ovakvih utakmica – sumira Jović utiske posle jučerašnje utakmice.

Pročitajte još

Jović veruje da će njegova ekipa i u revanšu pokazati da je bolji tim od Dunajske Strede.

– Što se tiče ekipe Dunajske Strede, oni su solidan protivnik, igraju grub fudbal, ali se nadam, i mislim, da ćemo proći dalje. Zaslužujemo to!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike