Zvezda već obezbedila titulu, Napredak rasterećen, ali... Milojević ima i malih problema

15.05.2024

16:13

0

Autor: D. N.

Izdvojio je šef struke novog-starog šampiona i jednog igrača iz redova Kruševljana

Zvezda već obezbedila titulu, Napredak rasterećen, ali... Milojević ima i malih problema
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće sutra (19.00, TV Arena sport) Napretku u pretposlednoj superligaškoj utakmici ove sezone. Razlika na tabeli je baš velika, pošto novi-stari prvak ima 90, a Kruševljani 40.

Takođe, Zvezda je ubedljivo prva, dok je Napredak na poslednjem mestu plej-of dela tabele. Jasno je da bodovi ne znače ništa, pa je ovaj duel pre svega stvar prestiža.

- Uvek je lepo igrati u Kruševcu, to je fudbalski grad i publika tamo voli dobru igru. Očekujem veliki broj navijača na stadionu, a što se rezultata tiče, oni će sigurno biti rasterećeni. Imaju mladih igrača uz par iskusnih koji prave razliku, tako da sam siguran da će biti zanimljiva utakmica.

Što se tiče njihovog poraza od Vojvodine, ne gledamo to tako, svaka utakmica je za sebe - rekao je trener beogradskog tima, Vladan Milojević koji nije želeo da priča posebno o nekom od protivničkih igrača.

- Majdevac je igrač koji zavređuje pažnju, ali mi smo fokusirani na čitav tim Napretka, a ne na pojedinca. Uvek tako razmišljamo.

Videće Milojević i posle treninga na koga će od igrača moći da računa.

- Imamo malih problema, tako da ćemo videti danas posle treninga ko će putovati u Kruševac. Videćete sutra ko će od bonusa biti na terenu - zaključio je strateg crveno-belih.

MN Press
 

Povodom duela u Kruševcu su se oglasili i organizatori, vezano za prodaju ulaznica.

- Glavna biletarnica, na ulazu na stadion je otvorena u četvrtak od 10 časova, pa do početka utakmice. Biletarnice na tribinama Zapad 2, Istok, Sever i Jug, biće otvorene u četvrtak od 17 časova. Cene su iste, kao godinama unazad, za sever 200, za jug 400, za istok 500, za zapad-1 600 i za zapad-2 700 dinara

Ovaj susret je proglašen utakmicom visokom rizika od strane nadležnih, kao i uvek kada u Kruševcu gostuju Crvena zvezda i Partizan, pa svi, uključujući i decu mlađu od osam godina, moraju da imaju kartu. Da bi se izbegle gužve i svi mogli da uđu na tribine pre početka utakmice, preporuka za navijače iz Kruševca je da ulaznicu nabave na vreme. Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice - navedeno je na sajtu Kruševljana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike