Milojević je imao zamerke uprkos Zvezdinoj pobedi, a jedno pitanje mu se baš i "nije svidelo"

12.05.2024

21:03

0

Autor: D. N.

- Sami smo sebi stvarali probleme - bio je kritičan šef struke crveno-belih

Milojević je imao zamerke uprkos Zvezdinoj pobedi, a jedno pitanje mu se baš i "nije svidelo"
Copyright MN Press

Dali tri, a primili dva gola. I sve se desilo od 19. do 38. minuta utakmice Crvene zvezde i Radničkog 1923. Za taj jedan gol bolji je bio novi-stari prvak Srbije, ali šef struke Vladan Milojević nije bio potpuno zadovoljan.

- Imali smo momente kada smo igrali onako kako je poželjno. Sa druge strane smo primili golove, na identičan način kao i na nekim drugim utakmicama. Moramo da vidimo o čemu se tu radi. Mislim da smo zasluženo pobedili.

Radnički je nadahnut protivnik, motorički veoma dobar, imaju brze igrače, koji dosta trče. Igrali smo u jednom segmentu dobro, a onda i sami sebi pravili probleme. Nedostajala je konstantnost u igri, ali je to sve nešto što ćemo ispraviti - rekao je Milojević posle meča, a na pitanje novinara TV Arena sport o očekivanjima od predstojećeg finala Kupa Srbije, odgovorio je malo oštrije.  

- Kup i dalje nije tema, ni u svlačionici, ni kod nas. Očekuje nas utakmica u Kruševcu, želimo da završimo takmičenje u plej-ofu na pravi način. Idemo dalje, ima vremena do kupa - zaključio je Milojević.

Do kraja sezone, Zvezdu čeka gostovanje Napretku i domaćinstvo Čukaričkom, 25. maja. I između te dve utakmice, 21. maja će igrati sa Vojvodinom u finalu nacionalnog kupa u Loznici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike