Partizan igra pod pritiskom, ali se bori! Natho "otvorio dušu" posle prekida lošeg niza

13.05.2024

13:33

0

Autor: D. N.

Teško im je da igraju kada su tribine prazne

Partizan igra pod pritiskom, ali se bori! Natho "otvorio dušu" posle prekida lošeg niza
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana su konačno prekinuli niz utakmica bez pobede. Iako partija crno-belih nije bila savršena, upisana je ubedljiva pobeda. Ekipa Mladosti je savladana sa 3:0, a strelci su bili Bibars Natho, Mateus Saldanja i Samed Baždar.

- Kada ne pobedite šest utakmica, onda je to uvek problem. Promenili smo u međuvremenu trenera (Nađ umesto Duljaja prim. aut), samim tim i mnoge stvari u igri i normalno je da je potrebno vreme da se i mi prilagodimo. Ali, ne mislim da je utakmica bila loša. Prvo poluvreme je u celosti bilo na njihovoj polovini.

Nisu mogli da pređu 30 metara, dok je drugo poluvreme bilo otvorenije, gde su i oni napravili tri - četiri šanse. Ali, kada sve saberete, u poslednje dve utakmice smo kreirali mnogo šansi, ali je rezultat bio 3:3, tako da preferiram da ne stvaramo puno šansi ali da pobedimo rezultatom 3:0 - kazao je Bibars Natho čijim su golom "načeti" Lučanci.

Pritisak u crno-belom taboru postoji?

- Tokom čitave sezone se borimo da nešto postignemo i onda je veoma teško doći na stadion i igrati pred praznim tribinama. Želimo da su i navijači i klub i svi uz nas, jer ovaj momenat nije lak za nas kao igrače, ali se trudimo i trudićemo se da damo sve najbolje. Nadamo se da će biti dovoljno na kraju.

Do kraja sezone ostale su još dve utakmice, a prva je sa Čukaričkim i to u petak (18.30) na Banovom brdu.

MN Press
 

- Svaka utakmica je sada za nas kao finale u kome moramo pobediti. Igrati protiv Čukaričkog nikad nije lako - težak teren, dobar tim. Ali, moramo da gledamo sebe, verujemo u sebe i odradimo posao koji treba.

Svaka pobeda stvara samopouzdanje, posebno kada kao danas nismo primili gol, što je veoma važno! Na prošlim utakmicama smo primili mnogo golova. Radimo na tome na treninzima, radimo na mnogim novim stvarima i uz to se trudimo da ispravimo one stvari koje nisu u prošlosti bile dobre za nas. Nadam se da će biti dobro - zaključio je Natho.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike