Real i Anćeloti krenuli u kontranapad: Ako se Bajern žalio na suđenje onda ćemo i mi! (VIDEO)

09.05.2024

11:07

0

Iskusni Italijan podsetio na detalj iz sredine drugog poluvremena

Real i Anćeloti krenuli u kontranapad: Ako se Bajern žalio na suđenje onda ćemo i mi! (VIDEO)
Karlo Anćeloti - Copyright Profimedia

Bio je Real pred eliminacijom iz Lige šampiona, posle 2:2 u Minhenu Bajern je vodio sve do 88. minuta, ali se potom pojavio veteran Hoselu koji je sa dva pogotka odveo Kraljeviće u finale.

Mnogo je bilo kritika na sudije Simona Marčinjaka, a posebno nakon situacije iz nadoknade vremena. Naime, poništen je pogodak Matijasu De Lihtu kada je pomoćni sudija signalizirao ofsajd, ranije nego što je to bilo potrebno. Po pravilima, arbitar je trebao da pusti akciju da se završi i onda uz pomoć VAR sobe donenese definitivnu odluku.

Bavarci su se žalili zbog ove odluke koja je direktno uticala na ishod meča. Ali stigao je brutalan odgovor iz redova Reala, trener Karlo Anćeloti brutalno je odogovorio nemačkom gigantu.

- Bajern se žalio na suđenje? U redu, onda ćemo se mi žaliti na poništeni gol Naća posle duela sa Kimihom. Kimih je simulirao u toj situaciji - kazao je Anćeloti, koji je potom dodao:

- Ofsajd situaciju je jednostavno objasniti. Možda nije bio ofsajd, ali je sudija svirao pre gola i mi smo prestali da igramo u tom trenutku. To je to.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike