Bomba u Humskoj: Bivši šampion Evrope se nameračio na Mateusa Saldanju!

08.05.2024

09:52

0

Brazilac najtraženiji fudbaler crno-belih

Bomba u Humskoj: Bivši šampion Evrope se nameračio na Mateusa Saldanju!
Copyright MN Press

Partizanov napadač Mateus Saldanja definitivno je "zlatna koka" crno-belih. U zimskom prelaznom roku ga je želeo Fenerbahče, nudili su Kanarinci deset miliona evra, ali je ponuda iz Turske odbijena.

U međuvremenu Brazilac se povredio, ne pruža ni izbliza partije kao u jesenjem delu, ali je i dalje tražena roba na evropskom tržištu. Kako saznaje "MaxBet sport" puls Partizana, ali i sjajnog golgetera opipava škotski velikan Seltik.

Promo/FK Partizan
Mateus Saldanja

Nekadašnji šampion Evrope traga za klasičnim napadačem jer se sprema da unovči Kjoga Furuhašija. Japanac je potpisao novi ugovor do 2027, ali samo da bi Škoti mogli da još tvrđe pregovaraju sa timovima iz Premijer lige koji su navalili na njihovog napadača.

Irac Adam Ajda najverovatnije će da se vrati u Norič sa pozajmice, tako da bi jedina konkurencija Saldanji trebalo da bude Korejac Hjong Gju Oh.

Ukoliko bi Saldanja prešao u Seltik, postao bi tek treći Brazilac u istoriji slavnog kluba sa Ostrva. Pre njega za “kelte” su nastupali defanzivac Rafael Šajt i vezista Žuninjo Paulista.

Podsetimo, Mateus Saldanja je u Humsku stigao iz japanskog Džef junajteda za 1.300.000 evra. Na 25 utakmica postigao je 16 golova uz 5 asistencija. Prema renomiranom Transfermarktu, njegova tržišna vrednost procenjena je na 8.000.000 evra.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike