Užasna scena! Mladom srpskom reprezentativcu smrskano lice, morao je na hitnu operaciju (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

05.05.2024

19:01

0

Autor: D. N.

Oglasio se i klub igrača koji je svojevremeno (navodno) bio želja Crvene zvezde

Užasna scena! Mladom srpskom reprezentativcu smrskano lice, morao je na hitnu operaciju (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)
Copyright Printscreen/X/FantomBeograda

Užasne slike stižu nam iz Hrvatske. Tokom utakmice tamošnje fudbalske lige, između Slaven Belupa i Gorice došlo je do žestokog sudara golmana Ivana Banića sa mladim reprezentativcem Srbije Đurom Đulijom Đekićem koji je svojevremeno (navodno) bio i želja Crvene zvezde.

U 20. minutu, golman Slavena Banić je želeo da ispuca loptu, i tada je došlo do stravičnog sudara. Od udarca kolenom, Đekić je ostao da leži na travi i odmah je bilo jasno da je reč p veoma ozbiljnoj situaciji. Bio je nepomničan, a golman se uhvatio za glavu. Odmah je prebačen u bolnicu.

Kako javljaju mediji u Hrvatskoj, operisan je i sve je prošlo uspešno, mada postoji i loša vest. Pošto su povrede veoma teške srednji deo lica mu je smrskan. Kako se dalje navodii "kao da je bio žrtva teške saobraćajnog udesa".

I snimci su veoma uznemirujući.

- Posle obavljenih pregleda u Opštoj bolnici Koprivnica, gde je utvrđen višestruki prelom facijalne kosti, prelom arkade i potres mozga, Đuro Đulio Đekić će biti prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava, gdje bi sutra trebalo da bude operisan - navela je Gorica odmah u saopštenju, a predsednik kluba Nenad Črnko se takođe odmah oglasio.

- Fudbal donosi mnogo lepih trenutaka, ali u jednoj sekundi, kad sve stane, kad nastane tišina, kad se uhvatite u molitvama, zapitate se ima li sve smisla…

Mladi igrač Gorice Đuro Đulio Đekić teško je stradao u jučerašnjoj utakmici u Koprivnici i danas prepodne će biti podvrgnut operativnom zahvatu.

MN Press
 

Verujemo i molimo se za brzi povratak. Igračima jedne i druge ekipe veliki respekt jer u ovakvim situacijama teško je biti pribran - izjavio je Črnko uz zahvalnost kako domaćinu tako i lekarima u bolnici u Koprivnici, ali i u KB Dubrava u Zagrebu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike