Užasna scena na utakmici Prve lige Srbije! Fudbaler Slobode doživeo prelom noge, saigrači mu prilazili i hvatali se za glavu! (FOTO/VIDEO)

25.02.2024

23:36

0

Autor: A. Š.

Veliki maler zadesio je prvotimca Novog Pazara koji je ove zime stigao na pozajmicu u Užice

Užasna scena na utakmici Prve lige Srbije! Fudbaler Slobode doživeo prelom noge, saigrači mu prilazili i hvatali se za glavu! (FOTO/VIDEO)
Copyright Printscreen/Instagram/gfksloboda

Nije užička Sloboda uspela da pobegne iz opasne zone Prve lige Srbije, ali to neće biti ni najmanje važno ljudima zaposlenim u nekadašnjem superligašu.

Mladost GAT je iz Užica odnela u nedelju sva tri boda (2:0), međutim pobeda Novosađana ostala je u senci stravične povrede fudbalera domaćeg tima Kurta Abrahamsa.

Nesrećni mladić ove zime stigao je u Slobodu na pozajmicu do kraja sezone iz Novog Pazara kako bi dobio potrebnu minutažu koju na stadionu kraj Jošanice nije imao, međutim sada ga čega duga pauza.

Prilikom jednog, naizgled bezazlenog duela, Abrahams je ostao da leži na travi, a ubrzo je svima bilo jasno da se radi o teškoj povredi. Na snimku koji je objavila Sloboda na svom Instagram profilu, jasno se može čuti kako neko poziva Hitnu pomoć uz reči „lom noge, lom noge“.

Koliko je sve izgledalo strašno možda najbolje pokazuje reakcija Kurtovih saigrači, koji su mu prilazili i posle prizora u neverici i sa rukama oko glave odlazili u stranu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike