Bajka je gotova, uplakani Silva napušta Čelsi: Nisam ovo sanjao ni u najluđim snovima! (VIDEO)

29.04.2024

16:25

0

Autor: G. F.

Brazilac naglasio da se nada povratku u londonski klub u budućnosti

Bajka je gotova, uplakani Silva napušta Čelsi: Nisam ovo sanjao ni u najluđim snovima! (VIDEO)
Tijago Silva - Copyright pritnscreen/twitter/chelseafc

Sve ima početak, sredinu i kraj, tako će reći uplakani i slomljeni Tijago Silva u video snimku u kom objavljuje da napušta Čelsi.

Čuveni londonski klub objavio je ceo snimak iz kog se jasno vidi koliko je Brazilcu teško da se oprosti od Stamford Bridža.

- Došao sam na jednu godinu, ostao četiri. Čelsi mi mnogo znači i ne samo meni nego i porodici. Sinovi mi igraju za Čelsi i nadam se da će ostati u ovom trofejnom klubu. Uvek sam davao sve što imam, ali nažalost, sve ima svoj početak, sredinu i kraj. Nadam se da ostavljam vrata otvorenim kako bih mogao da se vratim u nekoj drugoj ulozi - priča Silva dok "guta knedle", pa dodaje:

 

 

- Ovo je neopisiva ljubav. Ni u svojim najluđim snovima nisam mogao da zamislim da ću moći da dostignem tako velike stvari i da ću osvojiti Ligu šampiona sa jednim od najvećih klubova na svetu. Zbogom je za one koji se više neće vratiti, a ja nameravam da se vratim jednog dana!

Pored pomenute Lige šampiona, Silva je sa Čelsijem slavio i na Svetskom klupskom prvenstvu, kao i na Evropskom Superkupu.

Pored Čelsija čuveni fudbaler je igrao i za PSŽ, Milan, Fluminense, Žuventud i Dinamo iz Moskve.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike