Nagrada za “Mihine klince”: Meridian Sport donirao dresove školi fudbala “Siniša Mihajlović” iz Novog Sada

20.04.2024

12:00

1

Nova akcija za buduće šampione

Nagrada za “Mihine klince”: Meridian Sport donirao dresove školi fudbala “Siniša Mihajlović” iz Novog Sada
Copyright Promo/ Stefan Todorović, Meridian

Velika donatorska akcija fudbalskim klubovima i školicama fudbala, koju već dve sezone na radost mnoge dece i ljubitelja sporta realizuje Meridian Sport u saradnji sa Ligom budućih šampiona, nastavljena je posetom školi fudbala „Siniša Mihajlović“ u Novom Sadu.

 
Na severu naše zemlje, u popularnoj „srpskoj Atini“, rastu, treniraju i stasavaju mnogi budući fudbalski asovi i šampioni, stoga se Merdian Sport sa posebnim razlogom uputio baš tamo kako bi još jednom donacijom obradovao neke od mališana koji učestvuju u ovogodišnjem izdanju Lige budućih šampiona.

Meridian Sport je dogovorom sa kordinatorima lige ovoga puta odlučio da nagradi male fudbalere iz škole fudbala „Siniša Mihajlović“. Ova škola fudbala, koja inače nosi ime našeg proslavljenog igrača i trenera, se svojim sportskim uspesima pod okriljem lige sasvim zasluženo pozicionirala u jednu od najuspešnijih u kordinacionom centru za Bačku.

Kao pobednici regiona, deca ove škole, koju je osnovao i uspešno vodi gospodin Dejan Prebiračević, su prošle godine na Republičkom finalu na Zlatiboru imala mogućnost da odmere snage sa vršnjacima iz čitave zemlje, a koliko se ozbiljno radi u ovoj školi fudbala svedoči podatak da su novosadska deca u generaciji 2015. godišta bila najbolja. Upravo tim povodom, igrači tog godišta koji su ostvarili ovaj zapažen uspeh, nagrađeni su kompletom sportske opreme.

U ime Meridian Sporta, pripremljenu garnituru dresova tradicionalno je uručio gospodin Stefan Todorović, koordinator za društveno-odgovorne aktivnosti, dok je donaciju primio sportski direktor i trener Dejan Prebiračević, ne skrivajući zadovoljstvo ovim plemenitim i velikodušnim gestom.

Promo/ Stefan Todorović, Meridian
 

„Hvala Meridian Sportu na lepom poklonu i jos lepšoj saradnji. Mi smo stalni učesnici ovog  prestižnog takmičenja i gotovo redovni učesnici završnice koja se igra na Zlatiboru i svedoci smo odlične organizacije koja se razlikuje od organizacije svih takmičenja na kojima smo do sada učestvovali. Deca su presrećna zbog novih dresova. Još jednom hvala Meridian Sportu, a mi ćemo i u buduće nastaviti druzenje sa Ligom budućih šampiona na veliko zadovoljstvo naše dece”, istakao je direktor Prebiračević.

Višegodišnjim društveno odgovornim projektima i neprekidnim ulaganjem u zajednicu, Meridian Sport je uspeo da velikom broju mališana u Srbiji omogući profesionalno i kvalitetno bavljenje sportom. Afirmacijom fer-plej odnosa na terenu i van njega, sprovođenjem politike ulaganja u razvoj sporta, Meridian Sport je ostvario mnoge dugoročne benefite kako po pojedince, tako i po celokupno društvo.

Meridian Sport se svakako ne zadržava samo na ovome, već uveliko pravi nove društveno odgovorne planove kojima će u narednom periodu podržati razvoj mladih i dečijeg sporta u Srbiji.

“Veoma nam je drago što smo imali priliku da posetimo mališane i da ih nagradimo za sve rezultate koji su postigli. Nadamo se da smo ih obradovali i podstakli njihov razvoj”, rekao je predstavnik Meridian sporta, Stefan Todorović.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike