Spektakularan video Partizana kao najava derbija, sa sve skrivenom porukom! Grobari se smeškaju, toplo im oko srca! (VIDEO)

18.04.2024

12:40

0

Autor: 24sedam

Poznato je da su najvatrenije pristalice crno-belih u ratu sa rukovodiocima kluba iz Humske

Spektakularan video Partizana kao najava derbija, sa sve skrivenom porukom! Grobari se smeškaju, toplo im oko srca! (VIDEO)
Poruka navijača Partizana pred jednu od utakmica ove sezone - Copyright MN Press

Bliži nam se 173. večiti derbi u fudbalu. U subotu će na teren stadiona Rajko Mitić istrčati fudbaleri Crvene zvezde i Partizana naoštreni za duel koji može da odluči pitanje prvaka Srbije za ovu sezonu.

Tim povodom je na društvenim mrežama Partizana objavljen zaista sjajan video u kom se vide prizori Beograda, igrači kluba, detalji sa prethodnih utakmica, uz zaključak: Zato daj maksimum Partizane!

Ovaj deo su odmah zapazili navijači crno-belih jer su početna slova ZDMP, ona zbog kojih se podigla velika frka oko izjava Matijasa Lesora.

 

 

Snimak uglavnom prati i huk sa tribina, onaj koji prave navijači crno-belih tokom mečeva. Isti oni navijači koji već duže vreme vode rat sa rukovodstvom kluba i koji žele da njihovu svetinju preuzme neko sposoban da to radi.

Zbog toga je svim navijačima i zaigrao osmeh na licu i nekako im je bilo toplo oko srca, kada su zapazili jedan detalj u snimku. U centru pažnje je Aldo Kalulu koji daje gol Zvezdi i trči ka tribina sa navijačima Partizana. I tako dotrčava do tribine, a na ogradi stoji transparent "Uprava napolje".

Printscreen/Twitter/FKPartizan
 

Da li je reč o nepažnji onog ko je montirao video ili je iskusno provučena skrivena poruka nije poznato, tek Grobarima je baš prijalo da vide to u objavi kluba za koji navijaju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike