Natho savetuje saigrače posle poraza od Čuke: Da izvučemo pouke za derbi!

15.04.2024

11:22

0

Autor: A. S.

Sve staje u tih 90 minuta, iako je razlika na tabeli osetna

Natho savetuje saigrače posle poraza od Čuke: Da izvučemo pouke za derbi!
Bibars Natho - Copyright MN Press

Preokrenuta je sezona Partizana za 180 stepeni. Od tima koji vodi na tabeli Superlige i sve drži u svojim rukama, do ekipe koja juriša i gubi i od slabijih timova. 

Sinoć su pretreli novi šok i poraz i to od Čukaričkog, ekipe koja želi kartu za Evropu, a crno-beli nisu izdržali 90 minuta na identičnom nivou. Vodio je Čukarički sa 2:0 do samog kraja, Partizan je izjednačio u nadoknadi, a potom u poslednjim sekundama primio gol, pa je u 30. kolu poražen sa 3:2, a golove za gostujuči tim su postigli Ksander Severina i  Samed Baždar.

Jedan od najiskusnijih u timu, Bibars Natho, savetovao je saigrače kako da iz ovog poraza u poslednjim sekundama izvuku pouke pred prvi meč plej-ofa i večiti derbi, koji je na programu u subotu od 18 sati.

- Nismo srećni jer ne volimo da gubimo. Za nepuna dva minuta smo postigli dva pogotka i vratili se, međutim primili smo gol u poslednjim sekundama. Iz ovog poraza moramo mnogo pouka da izvučemo! Imamo nedelju dana da se pripremimo za derbi. Derbi je derbi i tu važe drugačija pravila. Moramo da se pripremimo, da damo sve od sebe i dobijemo tu utakmicu - rekao je Natho za sajt kluba.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike