Potpuna ludnica na Brdu! Nestvaran poraz crno-belih, povreda Jovanovića i suspenzija Duljaja, gore nije moglo! FULL HD! (VIDEO)

14.04.2024

21:27

0

Autor: G. F.

Čukarički bolji od crno-belih koji će oslabljeni na derbi sa Crvenom zvezdom

Potpuna ludnica na Brdu! Nestvaran poraz crno-belih, povreda Jovanovića i suspenzija Duljaja, gore nije moglo! FULL HD! (VIDEO)
Slavlje fudbalera Čukaričkog - Copyright MN Press

Ima nešto na tom stadionu što crno-belima nikako ne prija, da ne kažemo da im donosi lošu sreću.

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Partizan sa 3:2 u 30. kolu Superlige i tako veoma verovatno rešili pitanje prvaka Srbije.

Sada crno-beli imaju 7 bodova manje od Crvene zvezde, a da sve bude još crnje, ostali su i bez trenera Igora Duljaja za predstojeći večiti derbi, pošto je šef struke ekipe iz Hunske dobio 4. žuti karton i mora da propusti sledeći meč.

I tu, veoma je moguće, nije kraj mukama Partizana, pošto je zbog povrede sjajni golman Aleksandar Jovanović morao da napusti igru. Veliko je pitanje da li će i on biti u stanju da pomogne timu u duelu sa vodećom Zvezdom.

Utakmica je počela košmarno po crno-bele jer su domači poveli več u 28. minutu, a ranije je golman Partizana Aleksandar Jovanović dva puta tražio pomoć lekara. Deset minuta kasnije morao je sjajni čuvar mreže da napusti igru jer više nije mogao da izdrži.

Odlučio je Igor Duljaj da od starta drugog poluvremena krene sa dva špica, a u 51. minutu smo videli novi gol domaćih. Na sigurnih 2:0 povećao je Đorđe Ivanović. Od tog trenutka, pa sve do samog finiša delovalo je da Partizan ne može da nađe put ka golu rivala.

A onda se desila retko viđena ludnica na terenu. U 90. minutu Severina je postigao prelep gol, minut kasnije Samed Baždar iskoristio briljantnu asistenciju Nikolića za 2:2 i oduševljenje među navijačima Partizana. Oduševljenje koje je potrajalo manje od minut pošto je Bojica Nikčević iskoristio vrhunski centaršut Ivanovića i postavio konačnih 3:3.

BLOG UŽIVO:

Kraj utakmice.

93. minut - 3:2 za Čukarički, Nikčević!

92. minut - Baždar za 2:2!

90. minut - Severina za 2:1. Lep gol krila Partizana, iz kolena sa 18 metara.

89. minut - Endijae izašao sam pred Krunića, nema gola, samo korner.

87. minut - Kovač sa pet metara promašio gol Partizana.

82. minut - Natho sa nekih 25 metara po sredini gola šutira pored gola.

80. minut - Nova izmena kod domaćih. Strelac prvog gola Vinisijus de Melo i kapiten Marko Docić idu na osmor, Endijae i Kovač su na terenu.

78. minut - Novi prekid zbog povrede. Snažan šut Zahida pogodio je u lice Stevanovića i lekarski tim Čukarikčog je na terenu.

75. minut - Strašna odbrana Samurovića! Nikolić glavom vratio loptu Stojkoviću, ovaj gađao u gornji ugao gola domaćih, ali je čuvar mreže Čukaričkog odradio sovj posao za čistu desetku!

72. minut - Nikčević menja Adžića u domaćem timu. Odmah žuti karton za novog igrača Čukaričkog zbog oštrog starta s leđa nad Stojkovićem.

69. minut - Sudar glavama Kovačevića i Natha, a loše je prošao i Strelac prvog gola za Čukarički. Štoper Partizana krvari, mora van terena. Krvari i Natho.

68. minut - Velika prilika za Nikolića, ali je sudija video igranje rukom napadača crno-belih.

66. minut - Korner za Čukarički, šut Docića direktno u gol, Krunić boksuje. Stanković je nalateo na loptu, ali je neprecizno šutirao.

63. minut - Poslednja promena u Partizanu, umesto Goha igraće Natho!

61. minut - Po onome što gledamo na terenu, Partizan će teško i do jednog gola, a o dva ili više da ne pričamo.

57. minut - Severina i Ovusu umesto Kanutea i Kalulua.

54. minut - Polušansa za Partizan, Nikolić nije uspeo dovoljno dobro da zahvati loptu kako bi na muke stavio Samurovića.

51. minut - Gol Ivanovića, čeka se potvrda iz VAR sobe! Sve je čisto, 2:0 je za domaće! Svemu je prethodila greška Kanutea.

50. minut - prekid zbog povrede Adžića. Istrčao je fudbaler Čukaričkog kontru, gotovo sigurno bio u ofsajdu, ali sudije nisu prekinuel igru. Kovačević je startovao, odneo loptu, a tom prilikom se Adžić povredio. Ukazana mu je pomoć,, nastaviće meč.

Žuti karton za Antića zbog starta na sredini terena.

- Utakmica je nastavljena! Nemanja Nikolić menja Kastilja. Partizan kreće u ofanzivu od starta drugog poluvremena!

Završeno je prvo poluvreme, koje je donelo samo loše stvari Partizanu.

52. minut - Prečka! Kovaćević glavom, ali nema sreće za crno-bele.

51. minut - Đorđe Ivanović dobija žuti karton nakon faula nad Samedom Baždarom.

Zbog žutog kartona koji je dobio Duljaj neće voditi Partizan u predstojećem večitom derbiju!

45. minut - Neprecizan šut Adžića sa 20-ak metara. Igraće se još 7 minuta.

41. minut - Pogrešio je Kastiljo na sredini terena, Ivanović je prošao po strani, ubacio loptu, a Luka Adžić promašio zicer sa 3, 4 metra od gola.

MN Press
Krunić menja Jovanovića

39. minut - Kraj za golmana Partizana! Ne može da nastavi. Na teren će Krunić.

38. minut - Docić izblokirao projektil Kastilja. 

MN Press
 

32. minut - Trener Partizana Igor Duljaj dobio je žuti karton posle protesta zbog faula nad Kastiljom.

28. minut - Vodi Čukarički! Smušena reakcija defanzive Partizana, a akciju Ivanovića i Gocića, golom kruniše Vinisijus de Melo.

24. minut - Kapiten Čukaričkog Marko Docić zaradio je žuti karton zbog faul nad Gohom.

20. minut - Dobar šut Adžića, Jovanović brani i izbija loptu u aut.

15. minut - Jovanović je ponovo na travi i ponovo mu se ukazuje pomoć. Nastaviće i sada čuvar mreže Partizana.

14. minut - Napad Čukaričkog po desnoj strani preko Miladinovića, zavrnuo je loptu pred gol gostiju, ali je lopta završila u korneru.

8. minut - Fantastična akcija ofanzive crno-belih završena je udarcem Zahida i odbranom Samurovića. Kontru domaćih zaustavio je faulom Kovačević.

6. minut - Posle dva izvedena kornera gostiju videli smo i prvi šut na gol. Probao je Kastiljo, lopta je otišla pored gola.

4. minut - Nastsavio je čuvar mreže crno-belih meč posle ukazane pomoći.

2. minut - Jedva da je prošao minut, a već Partizna ima potencijalni problem. Ivanović je istrčao kontru, došlo je do sudara sa golmanom Jovanovićem, kome se ukazuje pomoć na terenu.

- Utakmica je počela!

Sve je spremno za početak susreta, igrači su na terenu, a primetno je da su navijači Partizana prisutni u velikom broju i svi uglas nastavljaju svoje proteste protiv ljudi koji vode klub.

Za fudbalere Partizana stigla je očekivana, ali ne priželjkivana vest da je Crvena zvezda savaldala Železničar i pobegla na 7 bodova prednosti u ovom trenutku. Pobeda je sada još veći imeprativ za crno-bele.

Odmah je uočljivo da u sastavu domaćih nema Milana Pavkova. Napadač nije ni na klupi zbog zdravstvenih problema. Kod gostiju i dalje nema Mateusa Saldanje.

- Ovo su timovi za koje su se opredelili treneri Stanić i Duljaj.

Čukarički: Samurović - Stanković, Stevanović, Jovanović, Tošić - Sisoko, Docić - Ivanović, Miladinović, Adžić - De Melo.

Partizan: Jovanović, Stojković, Marković, Kovačević, Antić, Kante, Kastiljo, Gajas, Kalulu, Goh, Baždar.

- Na centru će stajati glavni sudija Milan Ilić, a uz aut linije Aleksandar Marjanović i Svetozar Živlin. Četvrti sudija je Jeknić Stefan, dok će u VAR sobi sedeti Dejan Trifković i Nikola Đorović. 

- Trener Čukaričkog Goran Stanić veoma je jasan pred duel sa favorizovanim crno-belima.

- Nikad pre utakmice ne planiram da idemo na bod. Ne volim da dajem prognoze, videćemo kako će se meč odvijati. Pre svega moramo da budemo koncentrisano na stvari koje vežbamo, moramo da budemo kompaktni u defanzivi, ujedno i dovoljno agresivni. I naravno dosta brzi ka napred.

- Šef stručnog štaba Partizana Igor Duljaj podsetio je na dešavanja sa prošlogodišnjeg gostovanja Čukaričkom.

- Gledamo na ovu utakmicu kao i na svaku prethodnu, to je meč koji donosi ili odnosi bodove. Nemam prijatna iskustva sa Čukaričkim na njihovom terenu, prošle godine smo uz nemile scene izgubili. Pokušaćemo to da promenimo, termin je odličan, očekujem dosta naših navijača. To je poslednja utakmica pred plej-of, a naš je cilj i zadatak da osvojimo tri boda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike