Duljaj otkrio ko ga menja na derbiju, pa „držao slovo“ o sudiji Iliću: Tradicija Partizana se direktno narušava takvim ponašanjem!

14.04.2024

21:44

0

Autor: A. Š.

Strateg crno-belih vidno ljut posle poraza od Čukaričkog zbog toga što neće moći da sedi na klupi protiv Zvezde

Duljaj otkrio ko ga menja na derbiju, pa „držao slovo“ o sudiji Iliću: Tradicija Partizana se direktno narušava takvim ponašanjem!
Igor Duljaj - Copyright MN Press

Partizan je porazom spustio zavesu na ligaški deo Superlige i tako gotovo izvesno i ove sezone ostao bez prilike da se popne na nacionalni tron. Čukarički se na Banovom brdu još jednom pokazao kao veliki kamen spoticanja crno-belih, koje će mnogo više od izgubljene utakmice (3:2) u narednim danima mučiti stanje povređenog golmana Aleksandra Jovanovića, te to što zbog dobijenog žutog kartona (četvrti) trener Igor Duljaj narednog vikenda neće moći da sedi na klupi u večitom derbiju protiv Crvene zvezde, koji se igra na stadionu „Rajko Mitić“.

- Veoma je teško komentarisati suđenje, niti to želim, ali jednu stvar moramo da razjasnimo. Nije ovde u pitanju Igor Duljaj, ovde je u pitanju jedna tradicija kao što je Partizanova. Ne znam da li se ovako nešto u istoriji desilo. Niti sam ga vređao, niti sam psovao nekome majku kao što je jedan sudija napisao u izveštaju… Mislim da to nisu korektne stvari, da se na takav način pokazuje sila - rekao je Duljaj za TV Arena sport odmah posle meča o deljenju pravde sudije Milana Ilića i gotovo u dahu nastavio:

- Možda sam ja nešto pogrešno uradio, ali institucija i tradicija Partizana se direktno narušavaju takvim ponašanjem. Ne komentarišem suđenje, ali taj odnos koji je izuzetno nadmen, mislim da to nije nikome potrebno, treba da budemo sportisti. Ja se izvinjavam ako sam pogrešio, ali ne može neko da se ponaša na taj način kako se danas ponašao, oni bi trebalo da budu delioci pravde, međutim bilo je malo drugačije. Moja je krivica, nikada je neću tražiti u drugom, ali uništavate derbi koji nas očekuje. Malo je to ružno, ali dobro, to je život, idemo dalje… Biće sve okej – kazao je Duljaj i otkrio da će njegovo mesto na derbiju zauzeti Albert Nađ.

Strateg Valjka čestitao je rivalu na pobedi i tri osvojena boda.

- Dva različita poluvremena. Imali smo u drugom, kada smo uspeli da stisnemo protivnika, da postignemo dva gola, a posle ponovo naivno da primimo pogodak. Ovo ide na moja leđa, nismo ušli onako kako je trebalo, previše nonšalantno. Neke stvari se ponavljaju, ali nema predaje. Idemo dalje…

O povredi golmana Jovanović nije mladi trener imao preciznijih informacija.

- Ne znam… Veoma je teško, čim je tražio izmenu… Da li je imao kontakt sa protivničkim igračem, tražio je izmenu, nije mogao da izdrži, tako da smo morali da reagujemo kako se povreda ne bi pogoršala – kazao je Igor Duljaj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike