Partizanov junak blista: Pobeda nad Spartakom je najbitnija, ostvario sam san debijem za reprezentaciju (VIDEO)

31.03.2024

12:40

0

Mladi napadač sinoć doneo nove bodove Parnom valjku

Partizanov junak blista: Pobeda nad Spartakom je najbitnija, ostvario sam san debijem za reprezentaciju (VIDEO)
Samed Baždar - Copyright MN Press

Teže nego što se očekivalo, fudbaleri Partizana savladali su na svom terenu subotički Spartak sa 1:0 u utakmici 27. kola Superlige. Jedini pogodak na stadionu u Humskoj delo je novopečenog reprezentativca Srbije Sameda Baždara.

- Najbitnije je da  je ekipa pobedila. Drago mi je što sam baš ja postigao gol.  Ja, kao napadač, svaku utakmicu želim da dam gol ili dva (što je više moguće). Voleo bih da mogu da iskoristim svaku priliku. Idemo dalje - očekuje nas utakmica protiv Voždovca, gde se nadamo da ćemo osvojiti sva tri boda (kao što se nadamo i za svaku narednu utakmicu) - rekao je Baždar za zvanični sajt kluba.

Koliko su ti ranije propuštene šanse stvarale pritisak da moraš da se dokažeš, ili si već ovde,  u Partizanu, naučio da je važno biti uporan i slediti svoje snove?

- Nekada daš gol, a nekada promašiš – to je sastavni deo sporta.  Dogodi se i da golman odbrani i tada  svi hvale i slave njega jer je odbranio, što je zaista normalno.

 

 

Potpuno zasluženo si imao priliku da budeš deo A reprezentacije Srbije i igrao si na utakmici protiv Kipra. Koliko ti znači poziv za reprezentaciju?

- To mi je bilo ostvarenje sna! Do juče sam sve te igrače gledao preko TV-a, a sada sam njihov saigrač. Osećaj je neverovatan!

Video si se i sa nekadašnjim igračima Partizana, dosta vremena si proveo i sa Sašom Zdjelarom... Da li su ti pružili podršku?

- Da, podržali su me svi – Saša Lukić, Andrija Živković, Bleki (prim. aut. Nikola Milenković), Kalaba (prim. aut. Strahinja Pavlović)... Drago mi je što su bili tu uz mene i što su me podržali.

FK Partizan očekuju teške utakmice, ni jedno kolo nije lako... Već u sredu, na krovu, se igra utakmica protiv Voždovca. Kakva su tvoja očekivanja?

- Najbitnije je da smo pobedili i idemo utakmicu po utakmicu. Sada igramo protiv Voždovca i idemo po tri boda! Gazimo dalje do kraja - optimistično završava Baždar.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike