Neverovatan uspeh: Partizan pobedio veliki Mančester siti!

31.03.2024

15:49

0

Crno-beli slavili protiv jedne od najboljih evropskih ekipa sa 2:0

Neverovatan uspeh: Partizan pobedio veliki Mančester siti!
Copyright Instagram printscreen

Neverovatan uspeh ostvarili su kadeti Partizana, pošto su u polufinalu "Kupa Budućnosti" koji se održava u Amsterdamu savladali Mančester siti sa 2:0 i plasirali se u polufinale takmičenja.

Izabranici Đorđija Ćetkovića su do pobede nad "Građanima" došli golovima Grbovića i Makevića, te će im nakon toga Anderleht biti protivnik u borbi za finale.

U grupi sa crno-belima nalazili su se još i Ajaks i meksička Pačuka, a amsterdamski klub je uz Partizan izborio prolaz u narednu fazu.

Zanimljivo da su crno-beli meč sa Sitijem završili sa devetoricom na terenu, a duel su započeli u sledećem sastavu: Jovanović, Radosavljević, Radić, Zupanjac, Ljubojević, Adžić, Makević, Martinović, Bajramović, Đurović, Kostić

Kup Budućnost je dobio je takav naziv jer se utakmice igraju po budućim pravilima. Naime, vreme se zaustavlja kod svakog prekida, igra se dva puta po 20 minuta, aut se izvodi nogom, kod slobodnog udarca dozvoljeno je da igrač povede loptu, a ne da direktno šutira na gol. Uz sve to, dozvoljen je i neograničen broj izmena.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike