Goleada Njukasla i Vest Hema! Čak 7 pogodaka, hajlajtsi, a evo i kako je skupljač lopti "izminirao" Kudusa, sve u FULL HD na 24sedam (VIDEO)

30.03.2024

19:47

0

Autor: D. N.

Fudbaler "čekićara" nije izveo "ritual" koji je karakterističan za njega

Goleada Njukasla i Vest Hema! Čak 7 pogodaka, hajlajtsi, a evo i kako je skupljač lopti "izminirao" Kudusa, sve u FULL HD na 24sedam (VIDEO)
Copyright Printscreen/TV Arena sport

Njukasl i Vest Hem su svojim navijačima, ali i ljubiteljima fudbala uopšte danas priredili pravu poslasticu. Domaćin, ekipa Edija Haua je slavila sa 4:3, mada je meč završila bez Entonija Gordona. Doduše, isključenje je bilo u sudijskoj nadoknadil, kada je konačan rezultat već bio postavljen.

Poveo je Njukasl već u 6. minutu posle penala koji je izborio Gordon, a realizovao Aleksander Isak. Ubrzo je došlo do preokreta, golovima Antonija (21. minut) i Mohameda Kudusa, u desetom minutu nadoknade. Tada je viđena i simpatična scena.

Vezista iz Gane voli svoj gol da proslavi tako što sedne na stolicu. Ali mu je taj plan pokvario dečak koji skuplja lopte. Jednostavno nije mu dao stolicu, pa je Kudus seo na reklamu i tako proslavio gol.

Onda je Kudus bio asistent Džerodu Bouenu u 48. minutu, pa su "čekićari" iz Londona poveli sa 3:1.

Ali je onda usledio totalni (novi) preokret, odnosno tri gola Njukasla. Isak je ponovo pogodio sa bele tačke, a rezervista Harvi Barns je dao još dva gola u 83. i 90. minutu.

Pogledajte i sve najvažnije detalje iz ovog meča, samo na 24sedam u FULL HD verziji.

Tako da se sada situacija dodatno "zakuvala". Njukasl je posle ove pobede prišao Vest Hemu na bod zaostatka, ima 43 boda uz meč manje i nalazi se u igri za borbu za Evropu ponovo.

Do pobede posle preokreta došao je i Totenhem. "Pevci" su dočekali Luton i na kraju slavili sa 2:1. Tahit Čong je dao gol u već trećem minutu za šok na "Vajt Hart Lejnu", ali je u drugom poluvremenu Isa Kabore dao autogol. Konačan rezultat je postavio Son u 86. minutu.

Pogledajte najvažnije detalje.

Čelsi je protiv Barnlija odigrao "samo" 2:2. Kažemo "samo" jer je od 40. minuta Barnli bio bez Lorenza Asinjona koji je dobio drugi žuti karton. Poveo je Čelsi golom Kola Palmera sa bele tačke, a onda je izjednačio Džoš Kalen. Kol Palmer je u 78. minutu dao gol za 2:1, a konačan rezultat je postavio Dara O Šej.

Pogledajte hajlajtse.

Pogledajte i tabelu.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike