Tadić emotivan na pomen povratka u Vojvodinu: Ako zaigram u Srbiji, to jedino mogu u Voši!

28.03.2024

15:42

0

Autor: A. S.

Na Karađorđu je sve i krenulo

Tadić emotivan na pomen povratka u Vojvodinu: Ako zaigram u Srbiji, to jedino mogu u Voši!
Dušan Tadić - Copyright MN Press

Kada je pre godinu dana stigao na čelo kluba, Dragoljub Zbiljić je najavio da će učiniti sve kako bi u Vojvodinu vratio Dušana Tadića. Nešto slično ponovio je u utorak i novi potpredsednik Milan Mandarić, pa se o svemu oglasio i kapiten fudbalske reprezentacije Srbije.

Tadić trenutno nastupa u Fenerbahčeu sa velikim uspehom, ali ne isključuje mogućnost od povratka u Srbiju.

- Velika mi je čast ukazana time - rekao je Tadić za novosadski "Dnevnik", pa dodao:

- U Vojvodini sam stekao fudbalsko ime i prezime. Ljubav prema fudbalu i Vojvodini usadio mi je moj otac Pera, dugogodišnji fudbalski radnik i veliki poštovalac Vošine tradicije. Nije bilo šanse, niti sam ja želeo, da od kuće odem u bilo koji klub osim u Vojvodinu. Ta ljubav živi do danas, gde god da sam igrao u međuvremenu.

Ipak, pitanje je da li će se ispuniti želje svima koji vole staru damu, naročito kada se uzme u obzir da je Tadić već u zrelim igračkim godinama.

- Bio bi to zanimljiv izazov, zaista, ali ja sam ugovorom vezan za Fenerbahče do jula 2025. godine. Međutim, ukoliko se bilo šta promenilo u međuvremenu i ukoliko bih rešio da još koju godinu zaigram u Srbiji, tada to može da bude jedino u Vojvodini - zaključio je Tadić.

Dušan je u Vojvodinu stigao kao 15-godišnjak 2003. godine i ubrzo zaigrao za seniorski tim, a upisao je 97 takmičarskih utakmica i postigao 27 golova.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike