O deci na "Marakani" svi pričaju: Direktor Zvezde kaže, oni su najveća pobeda

29.07.2021

12:09 >> 12:12

0

Crveno-beli slavili sa 5:0

O deci na "Marakani" svi pričaju: Direktor Zvezde kaže, oni su najveća pobeda
Copyright MN Press

Plasman Crvene zvezde u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona uživo je ispratilo skoro 22 hiljade dece. Podsetimo, crveno-bele je UEFA kaznila zbog vređanja Zlatana Ibrahimovića, pa je bilo dozvoljeno da na stadionu “Rajko Mitić” budu samo mališani do 14 godina.

Ovaj potez iako je bio prinuđen pokazao se kao pravi pogodak. Posle meča, o načinu na koji su klinci bodrili svoj klub pričali su i trener Dejan Stanković, kao i igrači, Aleksandar Katai, Mirko Ivanić i Luis Dioni.

Takođe, oglasio se i generalni direktor Zvezdan Terzić.

– Crvena zvezda je pokazala da je najveća kada je najteže. Odigrali smo jedan fenomenalan meč, čestitam igračima i svima u klubu na još jednom vrhunskom rezultatu i na velikom trijumfu. Koliko sam ponosan na igrače i stručni štab, toliko sam ponosan i na sve u klubu zbog fantastične organizacije sinoćnje utakmice, a najponosniji sam na decu koja su donela neverovatnu energiju i podršku našim igračima.

pročitajte još:

Sigurno najveća pobeda je atmosfera na “Marakani” i više do 20.000 dece koja su sa svih strana od Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Rumunije i naravno Srbije došla da bodre Zvezdu i na to smo neizmerno ponosni.

Hvala svoj deci na predivnoj energiji koju su priredili i na večeri koja će sigurno ući u istoriju kluba. Sa zadovoljstvom konstatujem da nije bilo ni najmanjeg problema na jučerašnjoj utakmici, deca su se ponašala izvanredno, svi su zdravo, bezbedno i srećni došli kućama.

Ono što želim da naglasim jeste da će Crvena zvezda nastaviti sa ovom praksom stvaranja malih zvezdaša na samom stadionu koji gledaju uspehe i pobede, kao i da ćemo ubuduće organizovati dolaske deci da u velikom broju prisustvuju svakom našem meču bio on evropski ili prvenstveni i tako dodatno doprinesu ovoj istorijskoj eri našeg kluba. To je buduća armija Zvezdinih navijača. Nastavljamo dalje, ali sa ovakvim vetrom u leđa verujem da imamo neslućene mogućnosti – zaključio je Terzić.

Sledeća utakmica na beogradskoj “Marakani” biće odigrana u utorak, protiv Šerifa u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike