Razigrane Srpkinje precrtale Keniju, sad je fokus na Brazilu: Terzić traži lagano podizanje ritma

29.07.2021

14:09

0

Razigrane Srpkinje precrtale Keniju, sad je fokus na Brazilu: Terzić traži lagano podizanje ritma
Copyright ossrb.org

Ubedljiva pobeda naših odbojkašica nad Kenijom nikoga nije iznenadila. Viđeno je tačno što se očekivalo, pa su i reakcije iz tabora Srbije više okrenute narednom meču na Olimpijskim igrama.

ossrb.org

– Najlakši protivnik u grupi, bilo je poželjno da sve devojke dobiju šansu i odigraju koliko je moguće. Ne mogu da kažem da je bilo sjajno, ali sasvim dovoljno za pobedu bez nervoze. Sigruno je da će sledeće kolo biti sasvim druga priča i najteža utakmica u grupi. Utakmica za prvo mesto, s jedne strane važno, a s druge i pitanje vezano za ukrštanje sa drugom grupom. Da li je bolje ili ne da budemo prvi. Probaćemo da taj neki niov naše igre podignemo za malo u odnosu na prve dve utakmice koje smo odigrali – kaže selektor Zoran Terzić.

Ana Bjelica želi novi trijumf bez obzira na “matematiku” oko rivala u narednoj rundi.

– Važna pobeda, treća u nizu maksimalnim rezultatom. Znale smo da smo favoriti, ali je trebalo odigrati kvalitetno i na visokom nivou. To smo i odradili, selektor je uspeo da da šansu svim igračicama. Cilj je bio da svi osete teren pred bitnu utakmicu sa Brazilom. Nadam se da ćemo je završiti takođe maksimalnom pobedom i da ćemo učvrstiti prvu poziciju u našoj grupi.

Srbija će u 4. kolu A grupe, u subotu, 31. jula, igrati protiv Brazila od 9.25 časova po našem vremenu.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike