Milojević hvali Zvezdine klince, ali i navijače: Više od prijateljskog meča, sjajna atmosfera

23.03.2024

21:53

0

Autor: P.K.

Gledali smo pravi spektakl na "Marakani"

Milojević hvali Zvezdine klince, ali i navijače: Više od prijateljskog meča, sjajna atmosfera
Vladan Milojević - Copyright Dusan Milenkovic/ATAImages

Slavila je Crvena zvezda u prijateljskom meču sa Zenitom, iako je za mnoge rezultat bio u drugom planu.

Emotivne scene pre utakmice, ali i solidarnost i prijateljstvo tokom nje poslali su snažnu poruku.

No, treneru Zvezde Vladanu Milojeviću je u opisu radnog mesta da obraća pažnju na teren, tako da je imao čime da bude zadovoljan.

- Prava prijateljska utakmica, čak i više od toga. Igrali smo protiv renomirane ekipe Zenita, prvaka Rusije. Igrači znaju moju filozofiju, bez obzira na protivnika, naročito kada igramo na Marakani. Nosimo Zvezdin grb i branimo crveno-bele boje, te moramo da se ponašamo shodno našoj bogatoj istoriji. Utakmica je bila dobra, kvalitetna i sadržajna. Možda smo mogli da vidimo još golova, ali rezultat nije u prvom planu. Drago mi je da su se predstavili u sjajnom svetlu mladi fudbaleri. Smatram da imamo svetlu budućnost, jer se radi o igračima koji su ponikli u Omladinskoj školi i za njih je ovo veliko iskustvo.

Milojević je zahvalio navijačima na podršci, ali je istakao da se ekipa ubrzano sprema za nastavak prvenstva.

- Znamo odnose sa bratskom Rusijom. Navijači su napravili lep ambijent. Sa druge strane, okrećemo se našim obavezama u prvenstvu i spremamo se za naredni duel.

Mladi su ostavili jako dobar utisak večeras.

- Imali smo u timu dosta mladih igrača, fudbalera koji nastupaju za Grafičar i OFK Beograd. Moram da im se zahvalim na radu i poslušnosti, a sigurno da nije bilo lako pripremiti ovako zahtevan duel. Momci su prvi put osetili kako je igrati pred ovolikim brojem navijača na Marakani. To ih nadamo se čeka u budućnosti. Ponosan sam kako su izgledali na terenu i dali su sve od sebe. Na njima je da nastave da rade i sigurno će biti prilike da pokažu svoj talenat. Crvena zvezda ne treba da brine za budućnost.

Kada se vraćaju igrači koji su na reprezentativnim akcijama?

- Prve dolaske očekujem u sredu. Imamo mnogo reprezentativaca, odnosno igrača koji predstavljaju svoje države. Sve to nam otežava rad u ovom periodu, ali od srede ćemo svi biti zajedno i pripremaćemo se za tešku utakmicu u subotu protiv Javora u Ivanjici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike