Luksemburg - Srbija 1:1! Nažalost, dobro ste pročitali!

22.03.2024

22:23

0

Autor: G. F.

Nova bruka mlade reprezentacije, izgleda da baraž mogu samo da sanjaju

Luksemburg - Srbija 1:1! Nažalost, dobro ste pročitali!
Mladi fudbaleri Srbije - Copyright Fudbalski savez Srbije

Šta da se radi, lopta je okrugla i danas svi igraju fudbal!

Ma ni ovim rečima ne možemo da "operemo" U21 fudbalsku reprezentaciju Srbije posle remija u Luksemburgu od 1:1.

 

 

Hteli su Orlići da upišu nova tri boda i ostanu u igri za baraž za plasman na Evropsko prvenstvo, ali posle ovog remija realno to mogu samo da sanjaju. Počelo je onako kako smo svi očekivali. Posle 4 minuta igre Stefan Mitrović je iskoristio nesporazum u odbrani rivala i lepim šutem pogodio mrežu za vođstvo Srbije.

Posle toga više ništa nije bilo ni blizu očekivanog. Umesto da na krilima ranog vođstva brzo reše meč, do kraja poluvremena se igralo bez ijednog većeg uzbuđenja. Posle samo 6 minuta igre u nastavku Srbija je napravila faul na nekih 18 metara od gola Veljka Ilića, a Gonsalveš je pokazao da ume da izvede slobodan udarac i izjednačio rezultat.

Trglo je to uspavane Orliće, počeli su ponovo da misle i o golu rivala, pogodili stativu, Šedvajler je skinuo udarac Vanje Vlahovića i mreže su mirovale do kraja susreta.

Bio je to susret apsolutnog favorita i totalnog autsajdera na papiru, ali i susret sa stvarnošću izabranika selektora Ljubinka Drulovića.

Tabela Grupe E kaže da je Srbija treća sa 10 bodova iz 6 utakmica, odnosno da joj Ukrajina i Engleska, koja nas je pregazila sa 9:1, beže za po pet bodova, s tim što Ukrajinci imaju meč manje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike