Trener Zenita oduševljen pred duel sa Zvezdom: Srbi i Rusi nisu braća samo na rečima!

22.03.2024

19:40

0

Autor: G. F.

Sergej Semak raduje se dolasku u Beograd i utakmici sa crveno-belima

Trener Zenita oduševljen pred duel sa Zvezdom: Srbi i Rusi nisu braća samo na rečima!
Sergej Semak - Copyright Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde i ruskog Zenita u subotu od 19.00 na stadionu Rajko Mitić igraju prijateljsku, ali važnu utakmicu za oba tima.

Trener gostujućeg tima Sergej Semak veoma je zadovoljan što će njegova ekipa odmeriti snage sa prvakom Srbije i liderom na tabeli Superlige.

 

 

- Mislim da postoji bratstvo između nas. Ovo nije fudbalsko, već internacionalno bratstvo. Srbi i Rusi nisu braća samo na rečima, a to se ogleda u svemu. Naravno, drago nam je da posetimo naš bratski narod i što ćemo imati priliku da igramo sa liderom srpskog fudbala. Biće to veoma zanimljivo putovanje u našu bratsku zemlju - rekao je Semak i ocenio da će ovo biti šansa za igrače sa manjom minutažom:

- Što se tiče utakmica tokom pauze, ovo je odlična prilika za igrače koji nemaju dovoljno mečeva u prvenstvu i Kupu Rusije, da se sada dokažu i pokažu, kako bi konkurisali za mesto u startnoj postavi. Svaka međunarodna utakmica je veoma važna ne samo za nas, već i za našu zemlju i klubove. Drago mi je što imamo priliku da posetimo Beograd i igramo sa veoma dobrim timom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike