Milenković se srceparajućom porukom oprostio od direktora Viole! Da ublaži ovaj bol može samo to što si pored Davidea! (FOTO)

20.03.2024

07:40

0

Autor: D. N.

Direktore, u stvari, barem jednom mi dozvoli da te zovem Džo, počeo je srpski fudbaler

Milenković se srceparajućom porukom oprostio od direktora Viole! Da ublaži ovaj bol može samo to što si pored Davidea! (FOTO)
Copyright MN Press

Đuzepe, odnosno Džo Barone je preminuo od posledica srčanog udara. Zbog toga, reprezentativac Srbije i fudbaler Fiorentine, Nikola Milenković neće igrati u Moskvi. Srpski fudbaler je otišao u Italiju, kako bi prisustvovao sahrani generalnog direktora "viole".

Takođe, nekadašnji fudbaler Partizana se istim povodom oglasio i na Instagramu, uz zajedničku fotografiju.

- Direktore, u stvari, barem jednom mi dozvoli da te zovem Džo. Sve ovo slama srce i ovo je veoma teško vreme za nas. Dragi Džom hvala ti za posvećenost i stalno angažovanje u klubu i hvala ti za sve što su učinio za mene i moju porodicu.

Bio si veoma profesionalan i iznad svega čovek. Tvoje reči, osmeh i beskonačna dobrota će zauvek biti u našim srcima. Nikada nećemo da zaboravimo tvoju snagu i odlučnost i spremnost da nas podržiš i ohrabriš, posebno u teškim trenucima - napisao je Milenković i prisetio se Davidea Astorija, kapitena Fiorentine koji je preminuo 2018. godine.

- Dragi Džo, šaljemo ti zagrljaj gde god da si. Jedino što može da ublaži ovaj bol je da si pored Davidea, neverovatnog kapitena sa kojim možeš da nastaviš da osećaš fudbalsku strast. Nastavićemo dalje da sprovodimo tvoje ideje i veru u Violu. Veliki zagrljaj za tvoju porodicu i veliki poljubac i večno zbogom,

Sa beskonačnom zahvalnošću i ljubavlju, Nikola - zaključio je Milenković u srceparajućoj poruci.

Podsetimo, Barone je infarkt doživeo u nedelju, nekoliko sati pred meč Atalante i Fiorentine, pa je helikopterom prevezen u bolnicu u Milanu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike