Šokantno priznanje majke legendarnog fudbalera: Moj sin godinama zlostavlja žene bez kazne!

15.03.2024

23:22

0

Autor: A. Š.

Džerom Boateng suočava se sa novim osudama javnosti

Šokantno priznanje majke legendarnog fudbalera: Moj sin godinama zlostavlja žene bez kazne!
Džerom Boateng - Copyright Profimedia

Koliko god se Džerom Boateng trudio da sav fokus prebaci samo na fudbal, trzavice iz privatnog života s vremena na vreme mu se vraćaju kao bumerang i pogađaju ga tamo „gde je najtanji“.

Podsetimo, žestoka bura pogodila je nekadašnjeg nemačkog reprezentativca 2021. godine kada je njegova bivša devojka Kasja Lenart počinila samoubistvo pošto su okončali emotivni odnos.

Nešto manje od tri godine pošto je nesrećna devojka sebi oduzela život u njihovom dotadašnjem domu, ugledni nemački list „Šigl“ došao je u posed dopisa koji je Boatengova majka poslala berlinskom advokatu pošto se tragedija dogodila.

- Moj sin godinama psihički i fizički zlostavlja žene. Sada je Kasija oduzela sebi život, a on se još ne suočava sa posledicama za svoje ponašanje – stoji u pismu Boatengove mame advokatima.

Ovo pismo navelo je novinare „Špigla“ da ponovo malo „zakopaju“ po užasnom događaju, pa im je tako i advokat koji je radio na slučaju potvrdio da je Kasija Lenhart želela iskusnog fudbalera da prijavi policiji pre nego što je izvršila samoubistvo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike