Veliki skandal u Ligi šampiona koji su svi videli, osim sudija! Tiram ščepao Savića za međunožje i prošao nekažnjeno! (VIDEO)

14.03.2024

08:52

0

Autor: G. F.

Nekadašnji fudbaler Partizana trpeo velike bolove posle ružnog poteza fudbalera Intera

Veliki skandal u Ligi šampiona koji su svi videli, osim sudija! Tiram ščepao Savića za međunožje i prošao nekažnjeno! (VIDEO)
Tiranm i Savić - Copyright printscreen/YouTube/DimezHD

Fudbaleri Atletiko Madrida plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona tako što su nakon boljeg izvođenja penala eliminisali prošlosezonskog finalistu Inter iz Milana.

Jedan od junaka velikog trijumfa bio je i nekadašnji štoper Partizana Stefan Savić, koji je na visokom nivou odigrao svih 120 minuta.

A veoma je moglo da se desi da ne izdrži do kraja. I to zbog užasno ružnog poteza koji je napravio Francuz iz redova Intera. Uhvatio je Savića za međunožje, a crnogorski internacionalac se od bolova odmah srušio na teren.

 

 

Sudije na terenu ovu situaciju nisu videle, ali jesu svi koji su gledali prenos. Ostaje nejasno zašto se nije oglasila VAR soba jer to što je Tiram uradio nikako nije smelo proći nekažnjeno!

Na svu sreću Tiram nije ozbiljnije povredio Savića, nakon svega mu je uputio i izvinjenje odmah na terenu, ali je situacija postala jedna od najgledanijih na internetu. I sigurno će biti tema u narednim danima u fudbalskom svetu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike