Bomba iz Španije: Srbin na meti Real Madrida!?

30.07.2021

21:55 >> 22:13

0

Autor: Adam Štulić

Španski mediji pišu da bi reprezentativac orlova mogao na Santijago Bernabeu

Bomba iz Španije: Srbin na meti Real Madrida!?
Copyright Nemanja Maksimović, Nikola Maksimović, Nikola Milenković foto: MN Press

Ukoliko ostane u madridskom Realu, Luka Jović bi naredne sezone mogao da ima srpsko društvo na „Santijago Bernabeuu“, pošto se Nikola Maksimović, navodno, nalazi na meti „kraljevskog kluba“!?

Ovu zanimljivu informaciju plasirao je portal „Defensa central“, koji navodi da je iz izvora bliskih klubu saznao da Madriđani razmatraju tri besplatna centralna defanzivca, među kojima se nalazi ime doskorašnjeg fudbalera Napolija.

Odlaskom kapitena Serhija Ramosa u PSŽ i Rafaela Varana u Mančester junajted, u poslednjoj liniji tima Karla Anćelotija nastale su pukotine, koje bi na „Santijago Bernabeuu“ da popune, ukoliko se za time ukaže potreba, fudbalerom za kojeg ne moraju da izdvoje novac za obeštećenje.

Nije tajna da Florentino Perez cilja Kilijana Mpabea zbog čega će mu biti potreban svaki raspoloživi cent, pa u Realovim kancelarijama razmatraju najbolje slobodne opcije za poslednju liniju tima.

Pročitajte još

Pored Maksimovića, na radaru madridskog velikana nalaze se Žerom Boateng i David Luiz, ali je velika prednost srpskog defanzivca u tome što ima „samo“ 29 godina, za razliku od veteranskog tandema (Boateng 32, Luiz 34 godine).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike