Arsenal je na ovo čekao 14 godina, Arteta u oblacima: Tako sam srećan i ponosan, morali smo da kopamo da bismo stigli ovde!

13.03.2024

12:12

0

Autor: G. F.

Menadžer Tobdžija naglasio energiju sa stadiona i otkrio da je ekipa vežbala penala pred revanš sa Portom

Arsenal je na ovo čekao 14 godina, Arteta u oblacima: Tako sam srećan i ponosan, morali smo da kopamo da bismo stigli ovde!
Arteta slavi pobedu nad Portom - Copyright Profimedia

Velik drama i po Arsenal srećan kraj u revanšu osmine finala Lige šampiona sa Portom.

Posle 0:1 u gostima, Tobdžije su slavile istim rezultatom u Londonu, pa posle boljeg izvođenja jedanaesteraca prošli među osam najboljih.

A tamo čuvenog londonskog kluba odavno nije bilo. Baš odavno. Zbog toga je i menadžer Arsenala Mikel Arteta "na sedmom nebu".

 

 

- Tako sam srećan, 14 godina je dug period za klub kakav je Arsenal da ne uradi ono što smi sada uradili! Morali smo da kopamo da bismo došli do ovog magičnog trenutka. Tako ponosni i tako srećni - rekao je Arteta, pa objasnio kako se osećao dok su izvođeni jedanaesterci, za koje je kako kaže ekipa bila spremna:

- Veoma ste nervozni, nadate se najboljem, ali znate da su penali malo lutrija. Pripremali smo se za svaki slučaj i to je zaista pomoglo. Počeli smo da stvaramo neverovatnu energiju na stadionu i zajedničkim snagama smo uspeli. Neverovatno. To je mesto gde želimo da budemo. Bili smo strpljivi, ovde želimo da budemo!

 

 

Pored Arsenala u četvrtfinale Lige šampiona plasirali su se Real, Mančester siti, Barselona, Bajern i PSŽ, a večeras ćemo dobiti i preostala dva tima. Za ta dva poslednja mesta bore se Dortmund - PSV i Atletiko Madrid - Inter.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike