Milojević pred derbi pričao o ponosu, pa otkrio kakav Partizan očekuje na Marakani!

09.03.2024

16:21

0

Autor: A. Š.

Trener Crvene zvezde izneo je svoje utiske uoči 172. utakmice za bodove beogradskih večitih rivala

Milojević pred derbi pričao o ponosu, pa otkrio kakav Partizan očekuje na Marakani!
Vladan Milojević - Copyright MN Press

Zavesa na superligašku jesen spuštena je pobedom Partizana u 171. večitom derbiju, a tek što se prolećni deo sezone zahuktao pred nama je nova epizoda najvažnije i najveće utakmice srpskog fudbala.

Crvena zvezda je domaćin na stadionu „Rajko Mitić“ u 172. prvenstvom okršaju beogradskih večiti rivala, a uoči početka meča svoja očekivanja je za TV „Arena sport“ izneo trener srpskog šampiona Vladan Milojević.

- Ja sam stvarno ponosan, rekao sam da ne volim da pričam o kadrovskim problemima, ali igrači su pokazali veliku želju i uradili su sve da se oporave i pripreme za derbi. Mogu da računam na najjači sastav – kazao je Milojević, pa prokomentarisao određene zamerke koje je imao na račun svog tima posle prve četiri prolećne pobede.

- Znate kako, ja uvek imam zamerke, idealno ne postoji, uvek može bolje. Gledamo pozitivne strane, da probamo da budu još bolje i da ispravimo neke nedostatke. To je fudbal, a fudbal je igra greške. Radimo na stvarima u koje igrači veruju i koje pripremamo za svaku utakmicu posebno.

O tome kakav Partizan očekuje, jedan od najuspešnijih Zvezdinih trenera u 21. veku bio je kratak.

- Partizan je pokazao ne samo u ove četiri utakmice, nego i na jesen, da igra stabilno. Očekujem dobru utakmicu – rekao je Vladan Milojević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike