Haos na meču Kupa kralja, napadnuta su deca, jednom posečeno lice! Cilj je da nas sve pobiju! (VIDEO)

01.03.2024

11:45

0

Autor: A. S.

Scene od kojih se ledi krv u žilama

Haos na meču Kupa kralja, napadnuta su deca, jednom posečeno lice! Cilj je da nas sve pobiju! (VIDEO)
Haos pred meč Atletiko Madrida i Atletik Bilbaa - Copyright printscreen/instagram/marca

Veliki incident koji se dogodio uoči meča Atletik Bilbaoa i Atletiko Madrida uzdrmao je fudbalski svet.

Naime, haos je nastao kada je jedna grupa navijača poželela da se obračuna sa rivalskom, a policija se umešala tek tada je nastao pravi haos.

Kako prenosi Radio Marka, grupa od oko 60 navijača Bilbaoa napala je navijače Atletika, i to dok su bili u restoranu. Jedan navijač je s teškim povredama glave prevezen u bolnicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARCA (@marca)

 

- Sve je loše bilo organizovano. Fudbalski klub Bilbao je još ranije izvestio kako neće biti posebnog mesta za okupljanje, ni parkinga za autobuse sa gostujućim navijačima. Ostavili su ih na ulicama i poručili kako svako može da ide gradom kako želi, znali smo da je klopka - izjavila je Ana Manu Karenju, prenose španski mediji.

Napad se dogodio kada je jedna grupa navijača otišla na večeru pred meč, a u čitavom haosu su povređena i dva deteta - jednom je isečeno lice, drugo je dobilo udarac bocom po glavi.

 

 

- Ne razumemo. Šta smo trebali da uradmo? Obavestiti sve da smo u lokalu, da smo napadnuti? Oni su ušli unutra sa ciljem da nas pobiju - govorili su navijači nakon incidenta.

Atletik Bilbao je na kraju slavio sa 3:0 u meču odigranom u okviru polufinala Kupa kralja, ali se o rezultatu najmanje govorilo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike