Mbape ponovo sedi na dve stolice? Obećao se Realu, pa otišao na tajnu večeru da izvuče povišicu!

28.02.2024

10:51

0

Autor: A. S.

Šta je sada smislio?

Mbape ponovo sedi na dve stolice? Obećao se Realu, pa otišao na tajnu večeru da izvuče povišicu!
Kilijam Mbape sa Makronom i katarskim emirom - Copyright Printscreen/Twitter/elchiringuitotv

Kilijan Mbape se proteklih dana igra sa nervima fudbalskih fanatika širom sveta. Iako je gotovo izvesno da će na kraju sezone napustiti Pari Sen Žermen i to kao slobodan agent, i tako pojačati Real Madrid, Francuz nije stavio tačku na svoj boravak u Parizu.

Dugo se govodi da je tačka na njegov boravak na Parku prinčeva stavljena, kao i da je sve sa Kraljevskim klubom dogovoreno i potvrđeno, pa su ostale samo formalnosti. 

Međutim, nakon poslednjeg poteza, navijači neće verovati da je Mbape zaista potpisao sve dok ga ne vide u dresu Reala.

Naime, Francuz se pojavio na večeri sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom i njegovom suprugom Brižit, ali i katarskim emirom Tamimom bin Hamad Al-Tanijem. Iako nije poznat razlog ovog okupljanja, jasno je da se neće svideti Madriđanima.

 

 

Ko je Tamim bin Hamad Al-Tani

Moćnik koji stoji iza Pari Sen Žermena, uostalom kao i država Katar, dok je večeri prisustvovao i Naser Al-Kelafi, formalno vlasnik kluba.

Da li je ovo jedan od pokušaja da Mbape isčupa još koji bonus i veću platu ili poslednji pokušaj Pari Sen Žermena da ga sačuva, nije poznato, ali se može okarakterisati i kao da napadač sedi na dve stolice, igra se sa nervima navijača i bira novčano jaču ponudu.

Možda bi ova večera i prošla bez velike pažnje da Mbape već jednom nije izigrao Real i to pred Svetsko prvenstvo, kada je dao reč da dolazi u Madrid, a onda prihvatio novu ponudu francuskog sastava, tačnije katarskih vlasnika.

Naravno, nije isključeno da je Mbape iskoristio ovu večeru kako bi se svima zahvalio na saradnji i obevestio ih da ovog puta definitivno odlazi, ali dok ne bude ozvaničeno, neće biti ni jasno šta je smislio.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike