Sprema se metla u Mančester junajtedu! 11 prekobrojnih dobija ispisnicu na kraju sezone!

26.02.2024

17:00

0

Autor: G. F.

Radi se o velikim fudbalskim imenima, mogli bi "crveni đavoli" dobrano i da zarade

Sprema se metla u Mančester junajtedu! 11 prekobrojnih dobija ispisnicu na kraju sezone!
Fudbaleri Mančester junajteda - Copyright Profimedia

Dolazak novog suvlasnika u Mančester junajted, velikog navijača kluba Džima Ratklifa, odmah su se pojavila imena fudbalera koji bi karijeru mogli da nastave na Old Trafordu.

Engleski Dejli mejl danas donosi priču o onoj drugoj strani priče. O prodaji fudbalera. Ako je suditi po informacijama koje oni imaju, u Junajtedu se sprema velika metla. Čak 11 igrača dobiće ispisnicu na kraju sezone. I to ne nekih tamo "levih" igrača. Radi se o velikim igračkim imenima.

Hteli, ne hteli, iz Junajteda će na kraju sezone otići Hari Megvajer, Rafael, Baran, Skot Mek Tomini, Kazemiro, Viktor Lindelof, Aron van Bisaka i Kristijan Eriksen, a u klubu žele da se reše i igrača koji su na pozajmici - Brendona Vilijamsa, Donija van de Beka, Fakunda Pelestrija i Džejdona Sanča.

A novi suvlasnik na sve priče ima jednu važnu poruku za sve navijače Mančester junajteda.

- Navijači ne smeju da gube strpljenje, moraju da budu svesni da rezultati neće doći u prvoj sezoni. Trebaće nam najmanje tri godine da dođemo do željenog nivoa. Nerealno je pomisliti da ćemo odmah igrati fudbal kakav je Siti igrao protiv Reala prošle godine - poručio je Retklif.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike